Masterpiece bergkristal Brazilië

Master Piece zijn unieke, nieuw gevonden, platte, zeer heldere Bergkristallen, veelal floaters (drijvers die niet vast hebben gezeten), selfhealers, met veelal inclusies in de basis. Ze zijn gevonden in de ‘Zeca de Souza’ mijn in Minas Gerais, Brazilië. Dit is een Meesterkristal met een zeer hoge vibratie, het is een ‘space holder’, die de ruimte bewaakt, die ervoor zorgt dat een energie stevig en veilig is, zodat er gedaan kan worden wat er gedaan mag worden. Je wordt door de steen gelijk meegenomen, het is een ‘traveler’ die je mee op reis neemt. Het kristal is net een soort ruimteschip, of een sleutel, een soort code. Het duurt vaak even voor je de energie van het kristal kunt waarnemen, dit komt omdat deze van heel ver weg komt. Het is een kristal van de ‘Beyond’. Ver voorbij ons universum met al zijn dimensies, andere universa en parallelle werelden en voorbij de blauwe creatie waarin ons universum zich bevindt, ligt een grens. Wat achter deze grens ligt, wordt ook wel de Beyond genoemd. Hier heerst een heel hoge Goddelijke energie, hier is alles ontstaan, het Al Wat Is. De plek waar onze zielen vandaan komen, onze oorsprong en waar het pure Goddelijke is. Dit kristal helpt ons om de drempel over te gaan en wanneer het tijd is naar de Beyond te reizen. Het zijn ware Meesters van de kristalwereld, hele wijze energieën die de kennis van de Beyond bevatten. Het is een collectief veld van Meesters bij elkaar geclusterd. Ze zijn hier en ze zijn hier niet. Ze komen hier bewustzijn brengen. Het zijn lichtpakketjes van wijsheid die zich voor je ontvouwen wanneer de tijd daar is. Soms ga je met het kristal zitten en als het tijd is, dan kunnen ze je mee op reis nemen naar hoeken en spelonken ver weg, waar jij nog iets mee af te ronden, of iets op te halen hebt. Je bent dan volledig door het kristal beschermd. Je kunt niets forceren, de kristallen, die een hoger deel van jezelf zijn, bepalen wanneer je daar klaar voor bent. Je kunt door het kristal ook meer in contact komen met de delen van jezelf van de Beyond. Vanuit de oorsprong, waar we allemaal vandaan komen, vanuit de oorsprong zijn we op reis gegaan en uitgedijd. Zij kunnen in dit uitgedijde veld reizen en wij kunnen dan met hen meereizen als het tijd is. Ze zijn onuitputtelijk, oneindig, zijn een sleutel, een voertuig om lichtpakketjes op te halen. Maar ze zijn tevens sleutels die je codes van jezelf uit andere werelden, uit andere dimensies zullen geven wanneer dit nodig is. Dit kristal hoef je niet te reinigen, dat reinigt zichzelf.

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss