Rhodochrosiet

Rhodochrosiet is een activerende steen die sterk verbonden is met het hart en het hartchakra. Hierdoor kan liefde ontwaken en groeien. Hij bevordert harmonie, geduld en compassie met de medemens en dieren. Hij maakt vrolijk, levendig, spontaan, liefdevol, enthousiast, positief en creatief. De steen geeft universele liefde en helpt bij het aantrekken van liefdesrelaties, stimuleert hartstocht en erotiek. Rhodochrosiet werkt activerend en stemmingsverbeterend en laat de waarheid naar boven komen. Hierdoor is hij zeer geschikt voor gevoelens van neerslachtigheid, irrationele angsten en trauma’s(sexueel misbruik) en onderdrukte gevoelens. De steen maakt kalm en vergroot de concentratie. Hij helpt je om de wereld vol liefde en vertrouwen tegemoet te treden, geeft compassie en mededogen. De steen is vooral gericht op eigenliefde en het loslaten van het verleden zodat het genieten in het hier en nu vergroot wordt. Voor kinderen die verlegen en teruggetrokken zijn in een groep is het een goede steen om bij zich te dragen om sneller opgenomen te worden in een groep.
Fysiek werkt rhodochrosiet ook in op het hart, hij stimuleert de doorbloeding en bloedcirculatie. Ook kan hij vaatvernauwing voorkomen en werkt hij stimulerend op het zenuwstelsel. Hierdoor kan hij een gunstige werking hebben op de ziekte van Parkinson, dementie, epilepsie en schizofrenie.
Heeft een regulerende werking op de spijsvertering, haalt spanningsklachten hiervan weg. Daarnaast heeft het een reinigende werking op de nieren en darmen maar vooral op de huid. Bij chronische acne kan hij de klachten verminderen of zelfs helen.
Rhodochrosiet kan beter niet met water gereinigd worden. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss