Versteend hout

Versteend hout is een aardende en kalmerende steen welke een zachte werking heeft. Hij werkt geleidelijk aan waardoor het aan te raden is hem gedurende langere tijd bij je te dragen om profijt van de steen te hebben.
Versteend hout bevordert een nuchtere houding, concentratie en beheersing. Hij bevordert de connectie met de aarde en vermindert heimwee. Daardoor heb je met versteend hout al snel het gevoel op de goede plek te zijn, je thuis te voelen. De steen kalmeert, geeft een gevoel van welzijn en zorgt voor een prettige sfeer.
In tijden van verandering brengt hij rust en overzicht. Kinderen met ADHD kunnen veel baat hebben bij het dragen van versteend hout.
Fysiek geeft deze steen meer stabiliteit in gewrichten en brengt hij balans in lever en galblaas. Daarnaast stimuleert hij de stofwisseling en gaat overgewicht tegen.
Versteend hout kan op alle manieren gereinigd worden maar het liefst wil hij elke maand een nachtje in de aarde vertoeven. Hierna is de steen ontladen en opgeladen.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 22-02-2020 - Dank voor de snelle levering van de prachtige edelstenen. Met...  lees meer
  • 22-02-2020 - Dag Simone,
    Wat fijn dat de edelstenen er zijn en...  lees meer
  • 18-02-2020 - Een ontzettend mooie grote winkel! Ik keek mijn ogen uit...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel