De Awareness lijn is een lijn die misschien wat uitleg behoeft. Het is een lijn waarvan de frequentie van de verschillende geuren erg hoog is. Ze werken diep door, niet alleen in het fysieke, maar zeker ook in de hogere lagen van je wezen. Vorige levens kunnen worden aaangeraakt en veel kan worden verwerkt.

De Awareness lijn verbindt je met mythische plaatsen zoals Lemurie, Atlantis en Avalon. Jij herkent deze plekken omdat je ziel daar is geweest. Je hebt daar geleefd en je hebt daar veel ervaringen gehad. Om je weer met deze plekken te verbinden, kan je de geurfrequenties gebruiken. Je herinnert je de hoge energie en kennis van daar. Veel mensen ervaren een latent gevoel van heimwee en dat kan verdwijnen omdat je je weer met de plek, waar je hebt geleefd, kan verbinden. Wat jouw reactie zal zijn, als je deze juweeltjes gaat gebruiken, weet je natuurlijk niet, maar als je er door wordt aangetrokken is het zeker dat de energie bij jou en bij je ziel hoort.

De geuren van de Awareness lijn liggen misschien niet voor de hand, maar er gaan zeker mooie dingen met je gebeuren. Hopelijk worden ze herkend en erkend.

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss