Awareness lijn

De Awareness lijn is een lijn die misschien wat uitleg behoeft. Het is een lijn waarvan de frequentie van de verschillende geuren erg hoog is. Ze werken diep door, niet alleen in het fysieke, maar zeker ook in de hogere lagen van je wezen. Vorige levens kunnen worden aaangeraakt en veel kan worden verwerkt.

De Awareness lijn verbindt je met mythische plaatsen zoals Lemurie, Atlantis en Avalon. Jij herkent deze plekken omdat je ziel daar is geweest. Je hebt daar geleefd en je hebt daar veel ervaringen gehad. Om je weer met deze plekken te verbinden, kan je de geurfrequenties gebruiken. Je herinnert je de hoge energie en kennis van daar. Veel mensen ervaren een latent gevoel van heimwee en dat kan verdwijnen omdat je je weer met de plek, waar je hebt geleefd, kan verbinden. Wat jouw reactie zal zijn, als je deze juweeltjes gaat gebruiken, weet je natuurlijk niet, maar als je er door wordt aangetrokken is het zeker dat de energie bij jou en bij je ziel hoort.

De geuren van de Awareness lijn liggen misschien niet voor de hand, maar er gaan zeker mooie dingen met je gebeuren. Hopelijk worden ze herkend en erkend.

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss