Jade

Jade is een beschermende en reinigende steen, dit met name tegen lichamelijk letsel. Jade is de perfecte steen als je op zoek bent naar evenwicht en balans is je leven. Hij zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. Onrust wordt vermindert en jade helpt het hartchakra te openen waardoor relaties verbeteren.
De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritaties los te laten.
Jade stimuleert het bedenken van nieuwe ideeën en ook de daadkracht om ze tot uitvoering te brengen. De steen beschermt de drager ervan en maakt liefdevol, zorgzaam en tolerant. Hij helpt intuïtie te ontwikkelen en erop te vertrouwen.
Tijdens reizen of vakantie is jade een goede steen voor wat extra bescherming.
Lichamelijk werkt hij sterkt reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam.
Hij werkt goed om nierfuncties te verbeteren, ondersteunt de spijsvertering en het zenuwstelsel.
Jade is, goed afgestemd, in staat een genezingsproces te versnellen.
Tijdens zwangerschap kan de steen goed gedragen worden om de foetus te beschermen en de groei te bevorderen, ook is hij ondersteunend tijdens de bevalling. Kinderen die bedplassen kunnen veel baat hebben door jade onder het kussen of op het nachtkastje te leggen.
Jade kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss