Engelenvleugel Seleniet

Engelenvleugel Seleniet is een prachtige, bijzondere gevormde Seleniet uit Mexico.
De vorm van een Engelenvleugel laat al zien dat je met deze prachtige stenen makkelijker in contact kunt komen met de hogere werelden, waaronder de Engelenwereld.
De steen laat je ook voelen dat de Engelen eigenlijk hogere delen van ons zelf zijn, hij helpt je te herinneren aan je Engelen-zelf.
Ze helpen je door de illusie kijken, zodat je jezelf weer kunt gaan zien als het hoge, Goddelijke wezen dat je eigenlijk in werkelijkheid bent.
De zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra, het zielensterchakra boven je hoofd en de nog hoger gelegen kosmische chakra’s. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet.
Engelenvleugel Seleniet maakt alles wat ‘zwaar’ in je lichaam voelt weer licht. De steen geeft je vleugels en brengt innerlijke vreugde, vrede, tevredenheid en opent je aura om al het Goddelijke om je heen te voelen en je ermee te verbinden, ook leert hij je dat jij met dit alles één bent.
Engelenvleugel Seleniet zendt hoge trillingen en lichtkracht uit en brengt alles in zijn omgeving deze vibratie.
Deze kalme, lieve steen geeft diepe rust en helpt de zenuwen genezen.
Het stabiliseert emoties en laat spanning afnemen.
Dit is een perfecte steen om mee te mediteren.
Engelenvleugel Seleniet hoef je net als alle andere Selenieten nooit te reinigen, de steen transformeert negatieve energie in positieve, dus is zelfreinigend. De steen wordt ook dof van water.
Als je hem als energie raster om je huis gebruikt, dan neemt de energie niet af als hij door de regen er dof uit gaat zien. Engelenvleugel Seleniet kun je gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beïnvloed.
Het zijn instrumenten voor healers, ze werken als ‘scanners’ binnen het energieveld en kunnen daar blokkades opheffen en toegang geven tot kennis over de spirituele oorsprong ervan.
Je kunt er goed je aura mee reinigen. De steen geeft inzicht en heft verwarring op.
Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen.
Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven.
Engelvleugel seleniet hoeft niet gereinigd te worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss