Magnesiet

Magnesiet is snel te verwarren met howliet. Uiterlijk is het enige verschil dat de aders in howliet eerder grijs zijn en in magnesiet meer bruin of zwart.
Magnesiet is een ontspannende en kalmerende steen. Hij helpt je eerlijk te zijn naar jezelf, jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Hij zorgt voor een positieve optimistische houding en door haar kalmerende werking gaat hij nervositeit, angst en geprikkeldheid tegen. De steen bevordert gedruld, het vermogen om naar anderen te luisteren en jezelf soms even op de achtergrond te houden om anderen aandacht te geven. Hij bevordert de innerlijke rust en helpt om liefde te ontvangen.
Magnestiet bevordert de opname van magnesium en heeft hierdoor een goede werking op het gebit en de botten. Daarnaast werkt hij ontgiftend, krampopheffend en spierontspannend waardoor hij uitermate geschikt is om te gebruiken bij spierkrampen, menstruatieklachten en vaatkrampen. Hierdoor is hij goed geschikt te gebruiken bij restless legs, gal en nierstenen, obstipatie en migraine.
Daarnaast stimuleert magnesiet de vetstofwisseling, breekt cholesterol af, vermindert de bloedstolling en helpt hierdoor tegen aderverkalking.
Magnesiet kan niet met water gereinigd worden. 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 05-04-2020 - Hoi Simone!
    Dank voor de levering van mijn bestelling!
    Prachtige mooie...  lees meer
  • 04-04-2020 - Mijn 1ste bestelling heel snel geleverd en heel goed verpakt....  lees meer
  • 02-04-2020 - Topper! Zeer enthousiast over de manier waarop ik geholpen ben,...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel