Magnesiet

Magnesiet

Magnesiet is snel te verwarren met howliet. Uiterlijk is het enige verschil dat de aders in howliet eerder grijs zijn en in magnesiet meer bruin of zwart.
Magnesiet is een ontspannende en kalmerende steen. Hij helpt je eerlijk te zijn naar jezelf, jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Hij zorgt voor een positieve optimistische houding en door haar kalmerende werking gaat hij nervositeit, angst en geprikkeldheid tegen. De steen bevordert gedruld, het vermogen om naar anderen te luisteren en jezelf soms even op de achtergrond te houden om anderen aandacht te geven. Hij bevordert de innerlijke rust en helpt om liefde te ontvangen.
Magnestiet bevordert de opname van magnesium en heeft hierdoor een goede werking op het gebit en de botten. Daarnaast werkt hij ontgiftend, krampopheffend en spierontspannend waardoor hij uitermate geschikt is om te gebruiken bij spierkrampen, menstruatieklachten en vaatkrampen. Hierdoor is hij goed geschikt te gebruiken bij restless legs, gal en nierstenen, obstipatie en migraine.
Daarnaast stimuleert magnesiet de vetstofwisseling, breekt cholesterol af, vermindert de bloedstolling en helpt hierdoor tegen aderverkalking.
Magnesiet kan niet met water gereinigd worden. 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss