Magnesiet

Magnesiet is snel te verwarren met howliet. Uiterlijk is het enige verschil dat de aders in howliet eerder grijs zijn en in magnesiet meer bruin of zwart.
Magnesiet is een ontspannende en kalmerende steen. Hij helpt je eerlijk te zijn naar jezelf, jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Hij zorgt voor een positieve optimistische houding en door haar kalmerende werking gaat hij nervositeit, angst en geprikkeldheid tegen. De steen bevordert gedruld, het vermogen om naar anderen te luisteren en jezelf soms even op de achtergrond te houden om anderen aandacht te geven. Hij bevordert de innerlijke rust en helpt om liefde te ontvangen.
Magnestiet bevordert de opname van magnesium en heeft hierdoor een goede werking op het gebit en de botten. Daarnaast werkt hij ontgiftend, krampopheffend en spierontspannend waardoor hij uitermate geschikt is om te gebruiken bij spierkrampen, menstruatieklachten en vaatkrampen. Hierdoor is hij goed geschikt te gebruiken bij restless legs, gal en nierstenen, obstipatie en migraine.
Daarnaast stimuleert magnesiet de vetstofwisseling, breekt cholesterol af, vermindert de bloedstolling en helpt hierdoor tegen aderverkalking.
Magnesiet kan niet met water gereinigd worden. 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss