Zwarte toermalijn of schorl

Zwarte toermalijn, de bekendste steen die gebruikt wordt om negatieve energie en straling te weren.
Hij beschermt dan ook tegen alles wat negatief is. Straling van apparaten maar ook negativiteit zoals stress, boosheid, angst, spanningen en negatieve gedachten verdwijnen door het dragen van zwarte toermalijn.
Hierbij mag ook gedacht worden aan vervloekingen, zwarte magie en voodoo.
Hij werkt als een soort schild dat helpt negativiteit af te voeren en op te zetten in positieve energie. Hierdoor wordt ook de aura en al onze energiebanen gereinigd en gebalanceerd.
Zwarte toermalijn helpt je in je kracht te staan waardoor je een ontspannen en zelfverzekerde houding zal aannemen. De steen werkt niet alleen bij mens en dier maar ook bij bomen en planten, hij geeft een natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei.
Voor HSP-ers kan de steen helpen als je omgeving veel energie uit je trekt, toermalijn beschermt hiertegen. Let op: de steen kan zo’n krachtige werking hebben dat kinderen en neerslachtige mensen hier hinder van kunnen ondervinden. Kies in dat geval voor een mildere bescherming zoals bv van lepidoliet.
Fysiek werkt zwarte toermalijn een gunstige invloed op het immuunsysteem, hij werkt pijnstillend en ontdoet het lichaam van afvalstoffen, beschermt tegen toxinen en vervuiling.
Ook heeft hij een positief effect op huidproblemen en haaruitval door het silicium wat in de steen aanwezig is. Hij stimuleert het zenuwstelsel, de spieren en helpt bij rugklachten. Prima te gebruiken bij reisziekte.
Zwarte toermalijn kan niet met water gereinigd worden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 05-04-2020 - Hoi Simone!
    Dank voor de levering van mijn bestelling!
    Prachtige mooie...  lees meer
  • 04-04-2020 - Mijn 1ste bestelling heel snel geleverd en heel goed verpakt....  lees meer
  • 02-04-2020 - Topper! Zeer enthousiast over de manier waarop ik geholpen ben,...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel