Zwarte toermalijn of schorl

Zwarte toermalijn, de bekendste steen die gebruikt wordt om negatieve energie en straling te weren.
Hij beschermt dan ook tegen alles wat negatief is. Straling van apparaten maar ook negativiteit zoals stress, boosheid, angst, spanningen en negatieve gedachten verdwijnen door het dragen van zwarte toermalijn.
Hierbij mag ook gedacht worden aan vervloekingen, zwarte magie en voodoo.
Hij werkt als een soort schild dat helpt negativiteit af te voeren en op te zetten in positieve energie. Hierdoor wordt ook de aura en al onze energiebanen gereinigd en gebalanceerd.
Zwarte toermalijn helpt je in je kracht te staan waardoor je een ontspannen en zelfverzekerde houding zal aannemen. De steen werkt niet alleen bij mens en dier maar ook bij bomen en planten, hij geeft een natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei.
Voor HSP-ers kan de steen helpen als je omgeving veel energie uit je trekt, toermalijn beschermt hiertegen. Let op: de steen kan zo’n krachtige werking hebben dat kinderen en neerslachtige mensen hier hinder van kunnen ondervinden. Kies in dat geval voor een mildere bescherming zoals bv van lepidoliet.
Fysiek werkt zwarte toermalijn een gunstige invloed op het immuunsysteem, hij werkt pijnstillend en ontdoet het lichaam van afvalstoffen, beschermt tegen toxinen en vervuiling.
Ook heeft hij een positief effect op huidproblemen en haaruitval door het silicium wat in de steen aanwezig is. Hij stimuleert het zenuwstelsel, de spieren en helpt bij rugklachten. Prima te gebruiken bij reisziekte.
Zwarte toermalijn kan niet langdurig met water gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss