Alleen verkrijgbaar in de winkel.

Twin of Tweelingziel kristallen kenmerken zich doordat er twee, soms even grote kristallen aan elkaar gegroeid zijn, als het ware met elkaar versmolten zijn.
Deze kristallen worden ook weleens Tantrische tweeling genoemd.
Deze kristallen helpen je om zielsverwanten, je tweeling ziel of tweeling straal aan te trekken.
Eigenlijk zijn deze kristallen weldadig voor alle soorten relaties.
Ze leren mensen in een relatie hoe ze uniek en gescheiden kunnen zijn en tevens verenigd in een gelijkwaardige relatie. Maar om een relatie te laten slagen moet je eerst blij met jezelf kunnen zijn en op eigen benen kunnen staan.
Met behulp van deze kristallen leer je jezelf kennen en accepteren en leer je een eigen individu binnen een relatie te zijn.
Je kunt deze kristallen ook gebruiken om een relatie tussen familie leden of met je baas te verbeteren.
Tweelingziel kristallen helpen je om onvoorwaardelijk lief te hebben en om in grotere harmonie met anderen te even.
Je kunt de steen bij je dragen of ermee mediteren, maar je kunt hem ook in de relatiehoek van je huis leggen.
Dit is als je voor je voordeur staat, de hoek rechts achterin je huis.

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss