Carneool

Carneool is een warme, vriendelijke steen. Hij zorgt vooral voor creativiteit, motivatie, passie, moed en vitaliteit. Geeft vertrouwen in jezelf en je waarnemingen waardoor hij trauma en stress kan verlichten. De steen laat je verder kijken dan je neus lang is waardoor nieuwe ideeën eerder ontstaan.
Hij helpt bij het maken van beslissingen en geeft moed om actie te ondernemen.
Emotioneel is het een krachtige beschermer tegen jaloezie, woede en wrok, zowel die van jezelf dan die van anderen.
Hij wordt gezien als familiesteen omdat hij familiebanden versterkt en saamhorigheid van bloedverwanten vergroot.
Het is een leidersteen die onzekere en schuchtere mensen helpt helder te communiceren.
Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen. Stimuleert de stofwisseling. Hij zorgt voor een goede doorbloeding van de organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. Daarnaast vergroot het de vruchtbaarheid
De steen helpt ook bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.
LET OP, draag geen carneool bij een hoge bloeddruk, deze kan verder stijgen door het dragen van de steen.
Carneool kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss