Charoiet

Charoiet is een steen die helpt weerstanden en obstakels te overwinnen en om goed met veranderingen om te gaan. Hij stimuleert daadkracht, vastberadenheid, spontaniteit en onvoorwaardelijke liefde.
Hij vermindert stress en zorgen.
Hij helpt om los te komen van de negatieve invloeden van anderen.
Charoiet laat iemand goed aarden, helpt duidelijk te maken waarom je op aarde bent gekomen, hij bevordert inzichten, reinigt de aura en zet negatieve energie om in positieve.
Vermindert een gevoel van heimwee, angst om alleen achter te blijven en onzekerheid.
De steen geeft houvast bij geestelijke verwardheid en bij onzekerheid. Geeft inzicht in jezelf en je motieven en helpt ingesleten patronen te doorbreken. In moeilijke situaties kan charoiet helpen je een lichtpuntje te zien. Hij is een steen van hoop in bange tijden.
Lichamelijk heeft charoiet een positieve invloed op bloeddruk, hart, lever, alvleesklier, autisme en slaapproblemen. Hij werkt krampopheffend en kalmerend en stimuleert de stofwisseling.
Goed bij het genezen van kleine wondjes en schraalheid van de huid. Het dragen van charoiet beschermt tegen zonnebrand.
Charoiet kan beter niet gereinigd worden met water. Hier kan hij van barsten of verkleuren. 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss