Rhyoliet

Rhyoliet oftewel regenwoud jaspis genaamd is een steen die evenwicht en balans geeft.
Hij hoort bij alle chakra’s. De steen zorgt ervoor dat je sterk in je eigen kracht staat en in evenwicht bent. Bevordert zelfrespect, eigenwaarde en helpt je om jezelf te accepteren zoals je bent. Hierdoor kan je beter omgaan met belastende situaties, veranderingen en problemen. Hij bevordert het evenwicht tussen actief en passief en creëert daarmee een goede balans. Ook komen snel wisselende emoties meer in balans door het dragen van deze steen waarbij het een prettige steen is om bij te hebben bij liefdesverdriet of rouwverwerking. Hij helpt het hoofd koel te houden en het hart rustig.  Rhyoliet geeft een bepaalde helderheid van geest en maakt duidelijk wat er gedaan moet worden. Hij zorgt ervoor dat je niet afgeleid wordt door zaken van buitenaf.
Fysiek heeft de steen een sterk beschermende werking. Bij langdurig dragen als hanger of in de broekzak geeft de steen energie en kracht waardoor hij geschikt is voor mensen met vermoeidheid, uitputting of MS. Hij versterkt de organen en heeft een sterk effect op het vegetatief zenuwstelsel. Daarnaast heeft rhyoliet een positieve werking op griep, verkoudheid, infecties en de aderen en bevordert hij een diepe slaap.
Rhyoliet kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss