Deze geelachtige oranje steen, vaak met insluitsels van andere stenen is bekend als de steen van opklimming die je spiritueel bewustzijn verhoogt.
Hij wordt gebruikt bij meditaties of bij het terugkeren naar vorige levens.
Cacoxeniet  neemt je mee naar herinneringen van de ziel die geheald of geïntegreerd moeten worden voordat zich een spirituele evolutie in het verleden kan voltrekken.
Als er amethist in de steen zit, activeert cacoxeniet de voorhoofd- en kruinchakra’s, waardoor de ontvankelijkheid voor nieuwe ideeën groter wordt.
Dit kristal versterkt het effect van rituelen bij volle of nieuwe maan.
Deze steen geeft ook verlichting bij stress en helpt angsten te overwinnen.
Hij brengt harmonie tussen de persoonlijke wil en je hogere zelf en accentueert het positieve in alles wat je doet. De steen helpt je los te komen van beperkingen en remmingen.
Hij helpt je het positieve van alles in te zien en geeft je een veilig en geborgen gevoel.
Hij helpt ook bij de evolutie van Moeder Aarde, omdat hij het vermogen bezit om planeten weer om één lijn te brengen.
De steen kan ook gebruikt worden in een raster voor aardehealing.
Deze steen is een holistische genezer die bewustzijn van de psychosomatische oorzaken van ongemak en de holistische aard van genezing bevordert.
Hij is goed voor het cellulaire geheugen, het hart, de longen, bijnieren en schildklier. Hij biedt hulp bij problemen met de ademhaling, verkoudheden en griep. Hij zorgt voor evenwicht bij hormonale en cellulaire stoornissen.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss