Schelpen jaspis of Coquillage jaspis

Schelpen Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt je tegen negatieve invloeden.
Hij brengt tevens harmonie tussen lichaam en geest en verdrijft negatieve gedachten.
Schelpen Jaspis helpt je om je doelen te bereiken, maakt strijdlustig, daadkrachtig en volhardend.
Schelpen Jaspis bestaat uit versteende algen, één van de eerste levensvormen van onze planeet die zuurstof produceerden. Het bevat eeuwige wijsheid die je helpt om informatie uit de Akasha kronieken te halen, bv info uit vorige levens, of blikken naar de toekomst. Dit is een perfecte steen die helpt bij evolutionaire veranderingen, omdat het zelf al biljoenen jaren allerlei chaos, rampen en transformaties heeft doorstaan.
De steen helpt je te leren van al je ervaringen, ook die uit vorige levens.
Hij maakt flexibel en leert je ‘los te laten’, maar ondersteunt je ook jouw doel op aarde ter bereiken.
Hij versterkt je eigenwaarde, vermindert angsten en leert je om in je kracht te gaan staan en alleen te handelen naar wat jouw hoogste goed dient.
Als je met de steen mediteert is het een portaal om diep naar het verleden van de Aarde te gaan.
Schelpen Jaspis helpt bij het verwijderen van afdrukken van mentale programma’s die nu niet meer nodig zijn, of die van nut voor een ander waren.
Hij zorgt voor minder stress en geeft een comfortabel gevoel. Ook brengt hij vriendschap in een eenzaam hart.
Deze Jaspis helpt je om meer in het Nu te leven en het leven te accepteren zoals dat nu is.
Hij versterkt je bewustzijn en helpt bij het maken van de juiste keuzes.
Hij resoneert met het oudste gedeelte van de hersenstam en de autonome processen van het lichaam.
Als je hem in het kuiltje onder aan je schedelrand legt verwijdert hij blokkades, patronen en programma’s die diep ingebakken zitten.
Hij ondersteunt EFT behandelingen en is goed voor de hersenen en neurotransmitters. Hij moedigt heling op cellulair niveau aan en versterkt het lichaam.
De steen helpt te herstellen na ziekte, zowel fysieke als psychosomatische. Ook goed voor het skelet en voor de vloeistofstroom in zowel het lichaam als de hersenen.
Ook behulpzaam bij het verwijderen van gifstoffen uit de nieren en de bloedrijke organen.
Schelpen Jaspis assisteert bij het reinigen en helen van Moeder Aarde, omdat hij de fotosynthese van planten stimuleert waardoor ze meer zuurstof uitscheiden.
Werkt positief op de bloedsomloop, beschermt tegen maagpijn en gal- en nierproblemen. Goed voor je thymus, keel, handen en voeten.
Versterkt je tanden en botten, ondersteunt de blaas, nieren en is ook ondersteunend bij Parkinson.
Schelpen jaspis kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss