Navigatie

Chiastoliet is een krachtige beschermer. Hij heeft de kracht om negatieve gedachten en gevoelens te verdrijven, is inzichtgevend en helpt zo problemen op te lossen. Geeft inzicht in wie je werkelijk bent en wat je levensdoel is. Maakt helder van geest, nuchter en realistisch. Chiastoliet heeft een sterke connectie met dood en wedergeboorte en daarom een steunende steen om bij je te hebben als je in de laatste levensfase verkeert of een naaste hebt die in dat proces zit. De steen stabiliseert en kalmeert. Hij lost illusies op en kalmeert angsten, schuldgevoelens en nervositeit ebben weg waardoor de realiteit makkelijker onder ogen te zien is. Hij stabiliseert emoties en zorgt voor afstemming op het doel van de ziel.
Fysiek werkt chiastoliet koortsverlagend, bloedstelpend en helpt hij bij reuma en jicht omdat hij verzuring tegen gaat. Hij harmoniseert het immuunsysteem en versterkt de zenuwen. Kan een goed effect hebben bij aangezichtsverlammingen. Chiastoliet helpt pubers op eigen benen te staan en familiebanden te respecteren en te waarderen.
Chiastoliet kan op alle manieren gereinigd worden. 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 24-01-2020 - wat een leuke gezellige winkel met vriendelijk personeel wat aandacht...  lees meer
  • 18-01-2020 - Gisteren met mijn moeder geweest. Erg hartelijk ontvangst en een...  lees meer
  • 17-01-2020 - Lieve, Siepie’s (weet u naam niet☺️)
    Ik was gister met mijn...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel