Chiastoliet is een krachtige beschermer. Hij heeft de kracht om negatieve gedachten en gevoelens te verdrijven, is inzichtgevend en helpt zo problemen op te lossen. Geeft inzicht in wie je werkelijk bent en wat je levensdoel is. Maakt helder van geest, nuchter en realistisch. Chiastoliet heeft een sterke connectie met dood en wedergeboorte en daarom een steunende steen om bij je te hebben als je in de laatste levensfase verkeert of een naaste hebt die in dat proces zit. De steen stabiliseert en kalmeert. Hij lost illusies op en kalmeert angsten, schuldgevoelens en nervositeit ebben weg waardoor de realiteit makkelijker onder ogen te zien is. Hij stabiliseert emoties en zorgt voor afstemming op het doel van de ziel.
Fysiek werkt chiastoliet koortsverlagend, bloedstelpend en helpt hij bij reuma en jicht omdat hij verzuring tegen gaat. Hij harmoniseert het immuunsysteem en versterkt de zenuwen. Kan een goed effect hebben bij aangezichtsverlammingen. Chiastoliet helpt pubers op eigen benen te staan en familiebanden te respecteren en te waarderen.
Chiastoliet kan op alle manieren gereinigd worden. 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss