Chiastoliet of kruissteen

Chiastoliet is een krachtige beschermer. Hij heeft de kracht om negatieve gedachten en gevoelens te verdrijven, is inzichtgevend en helpt zo problemen op te lossen. Geeft inzicht in wie je werkelijk bent en wat je levensdoel is. Maakt helder van geest, nuchter en realistisch. Chiastoliet heeft een sterke connectie met dood en wedergeboorte en daarom een steunende steen om bij je te hebben als je in de laatste levensfase verkeert of een naaste hebt die in dat proces zit. De steen stabiliseert en kalmeert. Hij lost illusies op en kalmeert angsten, schuldgevoelens en nervositeit ebben weg waardoor de realiteit makkelijker onder ogen te zien is. Hij stabiliseert emoties en zorgt voor afstemming op het doel van de ziel.
Fysiek werkt chiastoliet koortsverlagend, bloedstelpend en helpt hij bij reuma en jicht omdat hij verzuring tegen gaat. Hij harmoniseert het immuunsysteem en versterkt de zenuwen. Kan een goed effect hebben bij aangezichtsverlammingen. Chiastoliet helpt pubers op eigen benen te staan en familiebanden te respecteren en te waarderen.
Chiastoliet kan op alle manieren gereinigd worden. 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss