Rutielkwarts
Bevat een volmaakte balans van kosmisch licht, verlicht de ziel, bevordert spirituele groei, reinigt de aura en voorziet deze van energie. Hij bevordert je daadkracht en helpt om je eigen levensenergie en levensritme in te nemen. Hij reinigt, verheldert, verdrijft negatieve energie, laat het verleden los.
Rutielkwarts is een zeer doeltreffende genezer die energie op elk niveau integreert. Rutielkwarts versterkt intenties, emoties en zuiver bewustzijn en versnelt het proces van manifestatie, intuïtie, ontwikkeling van paranormale vermogens en inter-dimensionaal reizen. 
Hij helpt je om spirituele kennis te vergaren en te aarden, hij aardt lichtenergie op cellulair niveau en brengt verlichting naar alle niveaus van je wezen. Ook werkt deze steen heel krachtig op de etherische blauwdruk, heelt blokkades, scheuren in het energielichaam voordat deze zich uiten als ziekte. 
Rutielkwarts vult je energieveld met lichtenergie en vergemakkelijkt contact met de hoogste spirituele gids. Heel goed voor de zonnevlecht, want rutielkwarts brengt je de kracht van de zon en helpt je meer in je eigen kracht te komen. De steen geeft geestelijke vrijheid en maakt je bewust van je levensdoelen. Hij helpt je de gevolgen van vroegere daden te begrijpen en helpt je bij het plan van het huidige leven. 
Rutielkwarts is nuttig voor therapeuten want hij filtert negatieve energie van cliënten en beschermt tegen een psychische aanval. Gebruik deze steen om ongemakken uit vorige levens te verhelpen en inzicht hierin te krijgen. Het zoekt de kern van oorzaken en gevolg van vroegere daden en leert deze te begrijpen en helpt dan ook van richting te veranderen indien nodig. 
Fysiek stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam, stimuleert de celgroei waardoor hij positief kan werken bij chronische ziektes en wondgenezing. Hij verzacht kriebelhoest, heft benauwdheid op en het verlicht angsten, fobieën en bezorgdheid, heft benauwdheid op en gaat zelfhaat tegen. Deze steen bevordert vergeving op alle niveaus.
Rutielkwarts kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
 • Rutielkwarts splitarmband
  Rutielkwarts splitarmband

  U ontvangt een armband vergelijkbaar met die op de foto. Omdat het een natuurproduct is zijn er geen 2 hetzelfde.

  Rutielkwarts

  Rutielkwarts is de steen van hoop en vertrouwen. Deze kwarts laat je groeien, is geestverruimend en…

  € 5,50
 • Rutiel kwarts hanger
  Rutiel kwarts hanger

  Rutielkwarts hanger. U krijgt een hanger uit voorraad.

  € 6,50
 • Rutiel kwarts hanger in zilver
  Rutiel kwarts hanger in zilver

  Rutiel kwarts hanger in zilver. U krijgt de hanger van de foto.

  € 35,00
 • Rutielkwarts nugget armband
  Rutielkwarts nugget armband

  Rutielkwarts nugget armband. U krijgt een armband uit voorraad.

  € 9,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 25-03-2020 - Bij de bestelling op tu date gehouden, wat al vertrouwen...  lees meer
 • 10-03-2020 - Hoi Simone,

  Dank je wel voor de goede levering van mijn...  lees meer
 • 06-03-2020 - Simone bedankt voor de fijne cursus werken met edelstenen, ...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel