Malachiet

Malachiet is een krachtig werkende steen.  Hij brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Helpt om meer van jezelf te houden, brengt zelfrespect. Doorbreekt oude patronen.
Malachiet is een beschermende steen die gemakkelijk negatieve en vervuilende energieën in zich opneemt. Ook goed tegen alle soorten straling.
De steen geeft vastberadenheid, hulp om moeilijkheden te overwinnen en helpt trouw te blijven aan jezelf. Geeft de kracht bewust je verantwoordelijkheid te nemen voor een leven zoals jij  dat wenst te leven. Helpt om anders tegen situaties aan te kijken. Malachiet zet niet aan tot actie maar leert wel door dit verantwoordelijkheidsgevoel eerder 'nee' te zeggen. Hij helpt je makkelijker in andere te verplaatsen en maakt nieuwsgierig en extravert. Remmingen worden hierbij vermindert. Objectiviteit, oplettendheid voor details en besluitvaardigheid worden sterkt vergroot. Hierdoor kan je snel en doordacht beslissingen maken met een Malachiet. Helpt in je eigen kracht te blijven en sneller de negativiteit van anderen te herkennen waardoor er minder snel overprikkeling kan ontstaan.
Fysiek werkt de Malachiet ontgiftend, bloeddrukverlagend en versterkt het immuunsysteem.
Hierdoor doet het een beroep op het zelfgenezend vermogen van het lichaam waardoor ontstekingen, astma, artritis, reuma en botbreuken verlichting ondervinden bij het gebruik van de Malachiet.  Specifiek voor vrouwen worden menstruatieklachten en klachten aan de vrouwelijke geslachtsorganen vermindert. Hij ondersteunt bij de bevalling.
N.B. in een enkel geval kan Malachiet lichte hartkloppingen veroorzaken. Stop in dat geval met het dragen en vervang hem voor een andere steen, bijvoorbeeld Rhodoniet of Rozenkwarts.
Malachiet kan niet met water gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss