Turkoois

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen.  Hij brengt lichaam, ziel en geest weer in balans doordat hij de chakra’s in balans brengt. Hij geeft inzicht en laat zien dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en dat het geen zin heeft je als slachtoffer op te stellen of zelfdestructief te zijn. Hij leert de essentie van het leven inzien, bevordert intuïtie en stimuleert zelfverwezenlijking. Turkoois heeft een positieve werking op stemmingswisselingen, paniekaanvallen, depressies en apathie. Hij bevordert je creativiteit in het oplossen van problemen, empathie en in de liefde. Hij beschermt tegen negatieve straling, energie en invloeden en stoffen van buitenaf. Het is een goede beschermsteen voor kinderen die veel geplaagd worden. De steen zorgt voor een innerlijk evenwicht, kalmeert indien nodig maar vitaliseert bij vermoeidheid en uitputting.
Fysiek heeft turkoois een pijnstillende, krampopheffende en ontstekingsremmende werking. Hierdoor kan hij positief werken bij reuma, jicht en virusinfecties. Ook klachten van de slijmvliezen zoals aften, keelontsteking worden verminderd door het dragen van een turkoois. Mensen die lijden onder angsten of fobieën kunnen ook veel baat hebben bij een turkoois. Daarbij geeft de steen een rustige slaap, kalmeert een overactieve geest en beschermt tegen nachtmerries.
Turkoois kan niet met water gereinigd worden, ook fel zonlicht is niet goed voor de kleur. 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss