Robijn in fuchsiet

Fuchsiet versterkt de werking van andere edelstenen en mineralen. Hij maakt behulpzaam naar anderen en leert onvoorwaardelijk lief te hebben. Het is een inzichtgevende steen. Hij versterkt het gevoel van eigenwaarde en onafhankelijkheid. De steen helpt om op een gezonde gelijkwaardige manier mensen te helpen zonder zelf leeggezogen te worden of over je eigen grenzen te gaan. Hooggevoelige mensen die uit hun omgeving veel negatieve energie, emoties of spanningen overnemen kunnen veel baat hebben bij het dragen van een fuchsiet. Fuchsiet geeft inzicht over ziektebeelden en kan je helpen de natuurlijke balans weer te herstellen. Fuchsiet verdeeld de eigen energie, overtollige energie gaat naar plaatsen waar het nodig is. Fysiek werkt fuchsiet positief op het bloed, de ruggengraat, spieren en zenuwklachten zoals RSI en CTS.

Robijn staat bekend als een beschermsteen voor familie en bezittingen. Robijn is een sterke steen en dient dan ook zorgvuldig ingezet te worden. Mensen met hoge bloeddruk wordt hij afgeraden, maar ook mensen die gejaagd, overactief, geprikkeld zijn, mensen met een kort lontje, kunnen de robijn beter vermijden. Hij zal deze eigenschappen versterken.
De steen werkt sterk activerend, activeert het hartchakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. Robijn maakt sterk en beschermt tegen mensen die energie bij je weghalen. Hij versterkt helder denken, zelfvertrouwen en geeft warmte.
Fysiek werkt robijn ook vitaliserend en activerend. Hij helpt tegen uitputting en apathie. Daarnaast werkt hij ontgiftend en heeft hij een positieve invloed op de bloedcirculatie, nieren en bijnieren, voortplantingsorganen, de milt, infecties en koorts.
Robijn in fuchsiet mag niet met water gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss