Navigatie

Robijn in fuchsiet

Fuchsiet versterkt de werking van andere edelstenen en mineralen. Hij maakt behulpzaam naar anderen en leert onvoorwaardelijk lief te hebben. Het is een inzichtgevende steen. Hij versterkt het gevoel van eigenwaarde en onafhankelijkheid. De steen helpt om op een gezonde gelijkwaardige manier mensen te helpen zonder zelf leeggezogen te worden of over je eigen grenzen te gaan. Hooggevoelige mensen die uit hun omgeving veel negatieve energie, emoties of spanningen overnemen kunnen veel baat hebben bij het dragen van een fuchsiet. Fuchsiet geeft inzicht over ziektebeelden en kan je helpen de natuurlijke balans weer te herstellen. Fuchsiet verdeeld de eigen energie, overtollige energie gaat naar plaatsen waar het nodig is. Fysiek werkt fuchsiet positief op het bloed, de ruggengraat, spieren en zenuwklachten zoals RSI en CTS.

Robijn staat bekend als een beschermsteen voor familie en bezittingen. Robijn is een sterke steen en dient dan ook zorgvuldig ingezet te worden. Mensen met hoge bloeddruk wordt hij afgeraden, maar ook mensen die gejaagd, overactief, geprikkeld zijn, mensen met een kort lontje, kunnen de robijn beter vermijden. Hij zal deze eigenschappen versterken.
De steen werkt sterk activerend, activeert het hartchakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. Robijn maakt sterk en beschermt tegen mensen die energie bij je weghalen. Hij versterkt helder denken, zelfvertrouwen en geeft warmte.
Fysiek werkt robijn ook vitaliserend en activerend. Hij helpt tegen uitputting en apathie. Daarnaast werkt hij ontgiftend en heeft hij een positieve invloed op de bloedcirculatie, nieren en bijnieren, voortplantingsorganen, de milt, infecties en koorts.
Robijn in fuchsiet mag niet met water gereinigd worden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 07-09-2019 - Bedankt voor de snelle levering en prachtige stenen , heel...  lees meer
  • 04-09-2019 - we hadden de steen vergeten te vermelden
    de FAIRY DREAM OF...  lees meer
  • 04-09-2019 - beste simone nogmaals bedankt voor de mooie steen
    er zit veel...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2019 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel