Robijn in fuchsiet

Fuchsiet versterkt de werking van andere edelstenen en mineralen. Hij maakt behulpzaam naar anderen en leert onvoorwaardelijk lief te hebben. Het is een inzichtgevende steen. Hij versterkt het gevoel van eigenwaarde en onafhankelijkheid. De steen helpt om op een gezonde gelijkwaardige manier mensen te helpen zonder zelf leeggezogen te worden of over je eigen grenzen te gaan. Hooggevoelige mensen die uit hun omgeving veel negatieve energie, emoties of spanningen overnemen kunnen veel baat hebben bij het dragen van een fuchsiet. Fuchsiet geeft inzicht over ziektebeelden en kan je helpen de natuurlijke balans weer te herstellen. Fuchsiet verdeeld de eigen energie, overtollige energie gaat naar plaatsen waar het nodig is. Fysiek werkt fuchsiet positief op het bloed, de ruggengraat, spieren en zenuwklachten zoals RSI en CTS.

Robijn staat bekend als een beschermsteen voor familie en bezittingen. Robijn is een sterke steen en dient dan ook zorgvuldig ingezet te worden. Mensen met hoge bloeddruk wordt hij afgeraden, maar ook mensen die gejaagd, overactief, geprikkeld zijn, mensen met een kort lontje, kunnen de robijn beter vermijden. Hij zal deze eigenschappen versterken.
De steen werkt sterk activerend, activeert het hartchakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. Robijn maakt sterk en beschermt tegen mensen die energie bij je weghalen. Hij versterkt helder denken, zelfvertrouwen en geeft warmte.
Fysiek werkt robijn ook vitaliserend en activerend. Hij helpt tegen uitputting en apathie. Daarnaast werkt hij ontgiftend en heeft hij een positieve invloed op de bloedcirculatie, nieren en bijnieren, voortplantingsorganen, de milt, infecties en koorts.
Robijn in fuchsiet mag niet met water gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss