Spirit Chalcedoon

Spirit Chalcedoon is een Chalcedoon-stalactiet begroeid met kwartspuntjes.
Het is een bijzondere nieuwetijdssteen gevonden in India, die ons behulpzaam is, in deze tijd van heling van oude stukken/pijnen en die helpt om weer volledig in je Kracht te gaan staan.
Met deze krachtige maar ook rustige, liefdevolle steen kun je voorbij velden reizen.
Spirit Chalcedoon is multidimensionaal, werkt in een heel groot veld en draagt de energie van de Beyond.
Dit kristal is een echte tijdsreiziger. Hij neemt je ook mee naar het verleden en de toekomst. Je kunt daar delen ophalen die zijn blijven liggen of die je bent verloren, deze neem je mee naar het Nu.
Al de kleine kwartspuntjes werken individueel, stralen alle kanten uit.
Als je overprikkeld bent, je hoofd vol muizenissen zit, laat spirit Chalcedoon dit verdwijnen.
De steen brengt rust en vult je met kalmte. Ook heel geschikt voor in groepen om balans en rust te brengen.
Hij brengt je in een meditatieve staat, waardoor je weer kan relativeren, even kunt stilstaan en kijken vanuit een groot overzicht van waar je nu bent. Als een Adelaar vlieg je hoog in de lucht en kijk je neer op jezelf.
Zoals de kwartspuntjes alle kanten op stralen, zo helpt de steen je naar alle kanten helder kijken. Maar je vliegt niet meer alle kanten op, omdat de stalachtiet-kern je in je centrum houdt, totaal verbonden met je hart.
Hoewel de steen kalmte brengt is hij toch ook heel krachtig, laat alles stromen, wil leven, maar dan wel vanuit het hart.
Hij brengt een prachtige balans van actie en rust, dus niet meer hyper de pieper alle kanten op.
Spirit Chalcedoon helpt bij het ontladen van pijn en verdriet en werkt super samen met een Mookaiet of een andere aardende Jaspis.
Deze helpen om wat deze steen doet te aarden en in je systeem te verankeren, zodat je deze rust in je dagelijkse leven kunt blijven voelen.
De steen is ook verbonden met heilige seksualiteit. Vrijen vanuit liefde en verbondenheid.
Hij helpt eeuwenoude pijnen en wonden van misbruik, jezelf weggeven of verloochenen, te helen.
Alle pijnen op seksualiteit van vorige of het huidige leven van zowel mannen als vrouwen. Ook alle schaamte en schuldgevoelens hierop. Hij helpt de lading eraf te halen, zodat je weer met plezier gaat leven en liefde en licht vanuit je kern kunt uitstralen.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss