Sinds enkele jaren heeft de groene linde een prachtige lijn samengestelde etherische oliën, die specifiek gericht is op het werken en versterken van de Chakra’s en de Kundalini-energie.
Elk chakra kan zowel worden ondersteund met een Auraspray of een pure etherische olie.
Het zijn unieke natuurzuivere mengsels van etherische oliën.
Gewoon voor thuis of (zoals velen doen) ingezet bij Yogascholen en energetische praktijken.

Deze mooie geurfrequenties zijn prachtig te combineren met kristallen.
Bijvoorbeeld rode jaspis, carneool, gele aventurijn, rozenkwarts, sodaliet, amethist of bergkristal. Afhankelijk van aan welk chakra je wilt werken. 
Bij een energetische behandeling is de combinatie van de geur met een edelsteen heel goed in te zetten om de chakra-energie weer te laten stromen.

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss