Aragoniet

Aragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Het helpt tot rust te komen en pas op de plaats te maken bij overstimulatie en stress.
De steen herstelt het evenwicht bij een te snelle spirituele of lichamelijke ontwikkeling en gaat hiermee overbelasting tegen, kinderen die te snel of te langzaam groeien zijn dus gebaat bij het dragen van deze steen.  Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid, innerlijke onrust, spanningen en woede. Hij biedt kracht en ondersteuning. Bevordert flexibiliteit, tolerantie, geduld, concentratie, discipline en acceptatie.
Fysiek werkt de steen verwarmend en krampopheffend. Heeft een positieve werking op verkoudheid, calciumopname en de botten, de spijsvertering en het immuunsysteem.
Aragoniet stimuleert de doorbloeding en heeft daardoor een positief effect op koude witte vingers bij vochtig weer.(syndroom van Reynaud)
Aragoniet kan op alle manieren gereinigd worden. Laat het water alleen niet te hard stromen, daar houdt hij niet van.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss