Lepidoliet

Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend. De steen staat vooral bekend om zijn zuivering van elektromagnetische vervuiling van bv laptop, telefoon. Hiervoor is hij dan ook goed geschikt. Lepidoliet bij je apparatuur biedt bescherming. Naast deze eigenschap doet de steen nog meer goeds. Hij stimuleert rationeel en analytisch denken, concentratie, objectiviteit en helpt hiermee om beslissingen te nemen. Hij bevordert innerlijke rust en helpt beperkende gedrag- en denkpatronen te doorbreken. De steen gaat negativisme, depressie, stress, afhankelijkheid en wanhoop tegen. Hierdoor is hij ondersteunend bij mensen met anorexia, bipolaire stoornissen en verslavingen. Hij helpt je eigen grenzen te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.
Fysiek versterkt lepidoliet het zelfhelend vermogen van het lichaam, meer dan de meeste andere stenen. Hij versterkt het immuunsysteem. Hij vermindert allergische klachten zoals rode ogen, gezwollen slijmvliezen. Hij is ondersteunend bij nierstenen omdat hij de water- en zouthuishouding reguleert. Lepidoliet heeft ook een positieve werking op epilepsie, zenuwpijnen, de ziekte van alzheimer, angsten en depressies.
Lepidoliet mag niet met water gereinigd worden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-03-2020 - Bij de bestelling op tu date gehouden, wat al vertrouwen...  lees meer
  • 10-03-2020 - Hoi Simone,

    Dank je wel voor de goede levering van mijn...  lees meer
  • 06-03-2020 - Simone bedankt voor de fijne cursus werken met edelstenen, ...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel