Lepidoliet

Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend. De steen staat vooral bekend om zijn zuivering van elektromagnetische vervuiling van bv laptop, telefoon. Hiervoor is hij dan ook goed geschikt. Lepidoliet bij je apparatuur biedt bescherming. Naast deze eigenschap doet de steen nog meer goeds. Hij stimuleert rationeel en analytisch denken, concentratie, objectiviteit en helpt hiermee om beslissingen te nemen. Hij bevordert innerlijke rust en helpt beperkende gedrag- en denkpatronen te doorbreken. De steen gaat negativisme, depressie, stress, afhankelijkheid en wanhoop tegen. Hierdoor is hij ondersteunend bij mensen met anorexia, bipolaire stoornissen en verslavingen. Hij helpt je eigen grenzen te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.
Fysiek versterkt lepidoliet het zelfhelend vermogen van het lichaam, meer dan de meeste andere stenen. Hij versterkt het immuunsysteem. Hij vermindert allergische klachten zoals rode ogen, gezwollen slijmvliezen. Hij is ondersteunend bij nierstenen omdat hij de water- en zouthuishouding reguleert. Lepidoliet heeft ook een positieve werking op epilepsie, zenuwpijnen, de ziekte van alzheimer, angsten en depressies.
Lepidoliet mag niet met water gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss