Sorteer op
 • Consulation, roller
  Consulation, roller

  Ik sla mijn vleugels om je heen en troost je. Je kunt het aan! Je krijgt nooit meer te dragen dan je aan kan. Heb vertrouwen dat het allemaal beter wordt.

  € 12,95
 • Faith, roller
  Faith, roller

  Hoop en vertrouwen, de kracht om door te gaan.
  Ik geef je het vertrouwen tijdens de uitdagingen van het leven. Ik help je om je innerlijke kracht en zelfvertrouwen naar boven te halen om door te gaan.

  € 12,95
 • Gratitude, roller
  Gratitude, roller

  Waar ben jij dankbaar voor?
  Dankbaar is de ware rijkdom. Voel het in je hart en ziel waardoor magie je zal omringen. Ik help je om je hart te openen en dankbaarheid te ervaren, zelfs voor kleine dingen.

  € 12,95
 • Healing, roller
  Healing, roller

  Voor lichaam, geest en ziel.
  Voel verlichting als ik je omring. Ik help je om te helen, lichamlijk, emotioneel en spiritueel. Geef je over en laat alles los wat je belemmert zodat je heel kan zijn.

  € 12,95
 • Love, roller
  Love, roller

  Onvoorwaardelijke liefde en verbinding.
  In liefde verbonden zijn met alles om je heen. Van Ik naar Wij.

  € 12,95
 • Passion, roller
  Passion, roller

  Laat passie je leven vormgeven.
  Ik help je om je hart te volgen en niet bang te zijn. Je passie die je voelt wijst je de weg, dat is wat je moet doen om gelukkig en jezelf te zijn. Hierdoor gaat alles stromen.

  € 12,95
 • Peace, roller
  Peace, roller

  Innerlijke rust en vrede.
  Voel de innerlijke rust over je neerdalen als ik je aanraak. Harmonie, rust en vrede. Als je onder hoogspanning leeft of als je in je leven geen harmonie en vrede ervaart.

  € 12,95

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss