Granaat (almandien)

Granaat komt in meerdere soorten voor en elke soort heeft zijn specifieke werking.
Over het algemeen wordt elke granaatsoort afgeraden voor kinderen om zijn krachtige werking.
Granaat is een perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft energie en kracht, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Hij bevordert hoop en moed, stemt optimistisch, verhoogt levensvreugde en overlevingsdrang. Weerstanden en remmingen worden vermindert evenals beperkende gedrag- en denkpatronen.
Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van ons lichaam, versterkt hij het immuunsysteem en bevordert opname van vitamines en mineralen. Verder heeft hij een gunstige werking op bloed, bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart en longen. Hij versterkt het hart en gaat hartritmestoornissen tegen. Ook kan de granaat goed ingezet worden bij futloosheid en vermoeidheid.
Specifiek voor de almandien granaat maakt hij daadkrachtig en vergroot hij het doorzettingsvermogen. Hij bevordert wondgenezing en de ijzeropname in de darmen.
Granaat kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss