Saffier

Blauwe saffieren horen bij het voorhoofdchakra, het keelchakra en het hartchakra. Hij harmoniseert alle chakra’s en haalt negatieve energie weg. Saffier heeft een sterk effect op de hersenen en de psyche. De steen werkt kalmerend en bevordert geestelijke gezondheid, wijsheid en inzicht. Hij bevordert liefde, waarheid en zuiverheid.  Hij zorgt voor een heldere geest en stimuleert doelgericht, nuchter en kritisch denken. Hierdoor gaat hij psychische problemen tegen zoals wanen en hallucinaties. Saffier bezit ook het vermogen te beschermen tegen psychische aanvallen of mensen die psychisch domineren. Blauwe saffier werkt sterk op het keelchakra waardoor het een gunstig effect heeft op zelfexpressie en communicatie.
Fysiek heeft saffier ook een kalmerende werking op het lichaam waardoor hij koortsverlagend en pijnstillend werkt. Op aandoeningen van de hersenen en zenuwen heeft saffier een positief effect, bv epilepsie.  De steen  heeft een helende werking op huid, haar en slijmvliezen, goed bij eczeem, huiduitslag en wratjes.
Saffier kan op alle manieren gereinigd worden. 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss