Saffier

Blauwe saffieren horen bij het voorhoofdchakra, het keelchakra en het hartchakra. Hij harmoniseert alle chakra’s en haalt negatieve energie weg. Saffier heeft een sterk effect op de hersenen en de psyche. De steen werkt kalmerend en bevordert geestelijke gezondheid, wijsheid en inzicht. Hij bevordert liefde, waarheid en zuiverheid.  Hij zorgt voor een heldere geest en stimuleert doelgericht, nuchter en kritisch denken. Hierdoor gaat hij psychische problemen tegen zoals wanen en hallucinaties. Saffier bezit ook het vermogen te beschermen tegen psychische aanvallen of mensen die psychisch domineren. Blauwe saffier werkt sterk op het keelchakra waardoor het een gunstig effect heeft op zelfexpressie en communicatie.
Fysiek heeft saffier ook een kalmerende werking op het lichaam waardoor hij koortsverlagend en pijnstillend werkt. Op aandoeningen van de hersenen en zenuwen heeft saffier een positief effect, bv epilepsie.  De steen  heeft een helende werking op huid, haar en slijmvliezen, goed bij eczeem, huiduitslag en wratjes.
Saffier kan op alle manieren gereinigd worden. 

Sorteer op
 • Saffier hangertje
  Saffier hangertje

  Saffier hangertje. U krijgt een hanger uit voorraad.

  € 9,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 25-03-2020 - Bij de bestelling op tu date gehouden, wat al vertrouwen...  lees meer
 • 10-03-2020 - Hoi Simone,

  Dank je wel voor de goede levering van mijn...  lees meer
 • 06-03-2020 - Simone bedankt voor de fijne cursus werken met edelstenen, ...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel