Fluoriet

Fluoriet is een goede steen om structuur aan te brengen. Vooral in tijden dat wanorde overheerst. Fluoriet werkt reinigend, stabiliseren en brengt evenwicht in het dagelijks leven.
Hij vergroot zelfvertrouwen en werkt emotioneel stabiliserend.
Fluoriet zorgt voor een betere concentratie en snelle informatieverwerking, is daarom prima geschikt bij je te dragen tijdens studie. Hij heeft de kracht van gedachten, focus en concentratie.
Fluoriet brengt onpartijdigheid en objectiviteit wat makkelijk is bij ruzies.
Hij verbetert de balans van het lichaam waardoor duizeligheidklachten kunnen verdwijnen.
Het paars in fluoriet bevordert herstel, geeft steun bij zware operaties en heeft een positieve werking op het beenmerg, de cellen en ziektes die daarmee verband houden.
Het groen in fluoriet werkt met name in op het hart, bevordert emotionele balans, intuïtie en evenwicht tussen gevoel en verstand. Groen geeft ook een positieve werking op de maag.
Fluoriet bestaat uit calcium en fluor waardoor het een zeer gunstige werking heeft op het gebit.
Fluoriet bestaat uit diverse kleuren. De kleur zegt iets over de werking.
Paars: bevordert herstel, geeft steun bij zware operaties en heeft een positieve werking op het beenmerg, de cellen en ziektes die daaraan gerelateerd zijn zoals bv leukemie. Werkt in op intuïtie en geeft ondersteuning bij ontwikkeling op spiritueel gebied.
Blauw: werkt mn in op de hersenen en geest. Bevordert geheugen, concentratie en rationeel denken. Helpt bij verwarring en twijfel, maakt helder en sterk. Werkt positief op ogen, oren en keel. Kan oorsuizen verminderen.
Groen: werkt voornamelijk in op het hart en bevordert de emotionele balans, intuïtie en evenwicht tussen gevoel en verstand. Werkt positief in op de maag.
Geel: bevordert het zelfvertrouwen, helpt grenzen te stellen en voor jezelf op te komen. De gele variant werkt opbeurend.
Fluoriet kan niet op alle manieren gereinigd worden. Hij houdt niet van uitgebreide reinigingen met water en hij kan verbleken onder invloed van zonlicht. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss