Kyaniet

Kyaniet is een spirituele steen met een kalmerende en evenwichtige werking.
Hij helpt onszelf niet als slachtoffer te zien maar te onderkennen dat we regie over ons eigen leven voeren en dat niet het lot maar wij onze toekomst vorm kunnen geven.
De steen brengt innerlijke rust en helpt om blokkades en angsten te doorbreken. Kyaniet maakt spontaan en empatisch en zet aan tot zelfexpressie. Hij bevordert helderheid, logisch nadenken en  eerlijk en oprecht zijn. De kalmerende werking van kyaniet kan sterk zijn, hij geeft gemoedsrust.
Een ruw kristal in de hand nemen kan direct voor rust en kalmte in de geest zorgen.
Met een ruwe kyaniet als het ware door je aura “kammen” maakt dat je aura opgeruimd wordt, de steen absorbeert alles wat er niet in thuis hoort.
Fysiek heeft kyaniet een goede werking op de keel, bij bv heesheid, een schorre stem, stembandproblemen of een dwangmatig kuchje kan het goed helpen om een hangertje van kyaniet op dat gebied te dragen.
Ook stotteren en slissen kunnen hiermee vermindert worden.  De steen brengt verlichting bij spierziekten, hersenletsel en infecties. Kyaniet vermindert depressie en angsten en kan je helpen met gewichtverlies. 
Kyaniet kan niet met water worden gereinigd.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 22-02-2020 - Dank voor de snelle levering van de prachtige edelstenen. Met...  lees meer
  • 22-02-2020 - Dag Simone,
    Wat fijn dat de edelstenen er zijn en...  lees meer
  • 18-02-2020 - Een ontzettend mooie grote winkel! Ik keek mijn ogen uit...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel