Kyaniet

Kyaniet is een spirituele steen met een kalmerende en evenwichtige werking.
Hij helpt onszelf niet als slachtoffer te zien maar te onderkennen dat we regie over ons eigen leven voeren en dat niet het lot maar wij onze toekomst vorm kunnen geven.
De steen brengt innerlijke rust en helpt om blokkades en angsten te doorbreken. Kyaniet maakt spontaan en empatisch en zet aan tot zelfexpressie. Hij bevordert helderheid, logisch nadenken en  eerlijk en oprecht zijn. De kalmerende werking van kyaniet kan sterk zijn, hij geeft gemoedsrust.
Een ruw kristal in de hand nemen kan direct voor rust en kalmte in de geest zorgen.
Met een ruwe kyaniet als het ware door je aura “kammen” maakt dat je aura opgeruimd wordt, de steen absorbeert alles wat er niet in thuis hoort.
Fysiek heeft kyaniet een goede werking op de keel, bij bv heesheid, een schorre stem, stembandproblemen of een dwangmatig kuchje kan het goed helpen om een hangertje van kyaniet op dat gebied te dragen.
Ook stotteren en slissen kunnen hiermee vermindert worden.  De steen brengt verlichting bij spierziekten, hersenletsel en infecties. Kyaniet vermindert depressie en angsten en kan je helpen met gewichtverlies. 
Kyaniet kan niet met water worden gereinigd.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss