Oranje Calciet

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Hij werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, geeft hoop en moed.
Oranje calciet hoort bij het gevoelsleven, helpt niet te verstarren of te verharden.
De steen heeft een reinigende werking. Kan negatieve energie uit een ruimte opnemen(wel regelmatig reinigen dan)
Calciet geeft energie, herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeterend. Heeft daardoor een goed effect bij neerslachtigheid en angsten.
Bevordert de concentratie en werkt vitaliserend.
Lichamelijk heeft de steen een positieve werking op de darmen(b.v. bij de ziekte van Crohn) en de galblaas. Daarnaast wordt de calciumopname sterk bevordert waardoor het een goede werking heeft op het totale skelet zowel als op de tandopbouw.
Het immuunsysteem wordt versterkt en hij stimuleert de stofwisseling. Heeft een gunstige invloed op het hart en hartritmestoornissen. Bij kinderen bevordert de calciet de groei.
Calciet mag niet met water gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss