Beta Kwarts, Java Indonesië

Bèta kwarts zijn kleine zeer krachtige kwarts kristalletjes. Ze zijn gevonden in Ciemas Kampung, West Java, Indonesië. Het eerste wat de stenen vertellen is: Wij zijn groots in kleinheid.
Wij waren er al voordat we een naam hadden. Dit kristalletje is oeroud, verbonden met de kern van Moeder aarde, de aarde ster, deze bevat de blauwdruk van de aarde. De vorm is een hexagonale dubbele piramide.
Bèta Kwarts uit Java Indonesië zijn zowel heel geaard als heel kosmisch. Alle hoeken, punten zijn verbonden met ons planetaire stelsel, ons Universele Wezen die we ook zijn.
Door de vlakken van het kristal kun je in verschillende staten, lagen, dimensies tegelijk zijn.In deze tijd van energie hebben veel mensen meer toegang tot al deze lagen/dimensies. Velen voelen zich in deze roerige tijden heen en weer geslingerd worden.
Dit kun je ook voelen als je een of twee kristalletjes vast hebt, het lijkt wel of ze je als in een centrifuge ergens doorheen slingeren.
Ze laten je ‘jouw’ weg voelen, dit kan zijn alsof je in een botswagentje of ruimteschip zit, met jezelf aan het roer.
Veel mensen ervaren als je er 2 vast hebt, dat de twee losse piramides om je heen rond je zonnevlecht in elkaar klikken en dan net als een MerKaBa tegengesteld gaan draaien en een krachtig energieveld om je heen creëren. Als hij in elkaar klikt, integreert in je systeem, dan voelt de energie heel prettig, zacht en licht.
Het is een kristalletje met een zeer hoge vibratie die helende Bio-scalaire golven uitstraalt, die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm, waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden.
Het kristalletje zorgt voor een grote schoonmaak en brengt balans in je cellen op celniveau en beschermt de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten.Dit krachtige kristalletje verbind je met je blauwdruk, wezens-energie, met wie je in je wezen bent. Bèta kwarts helpt je om alle delen die je buiten je hebt geplaatst, delen die je b.v. buitenaardsen, Engelen of Gidsen noemt, maar ook delen/levensvormen die we ‘minder’ vonden, weer in je te verenigen. Je te laten beseffen dat dit allemaal delen van ‘jou’ zijn. In Wezen ben je alles! Bèta kwarts helpt je om weer in heelheid te zijn. Ook de bipolaire of tegengestelde delen in je, helpt hij verenigen. Delen waar je nog mee worstelt, die je nog afwijst of waar je bang voor bent, die je nog buiten je plaatst. Bèta kwarts is ook heel geschikt om een grid mee te maken. Je kunt er één in iedere hoek van je huis of je tuin leggen.
De steentjes versterken dan je ‘thuisgevoel’, je basis, jouw veilige wereld.
De plek waar je woont zal dan meer jouw veilige haven worden. De plek waar je woont zal dan meer met jouw energie gaan resoneren.
Omdat de piramides bij je zonnevlecht in elkaar klikken werkt hij hier krachtig, hij versterkt je zonnevlecht en helpt een gezond evenwicht tussen geven en nemen te ontwikkelen.
Niet iedereen hoeft met twee steentjes te werken, sommigen zullen er eentje prefereren. Volg je gevoel, dat is zo belangrijk in onze evolutie, waar we ons nu bevinden.
Ieder mens zal de werking anders ervaren, maar dat is logisch en prachtig, omdat de reis van ieder van ons op aarde ook anders is.
Bèta kwarts kan op alle manieren gereinigd worden maar het is eigenlijk niet nodig

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss