Chrysopraas

Chrysopraas werkt sterk zuiverend, zowel lichamelijk als geestelijk. Hij laat op een vriendelijke manier zien wat je gedrag in het verleden gedaan heeft en wat de gevolgen hiervan zijn. Hij geeft hiermee persoonlijk inzicht en vermindert afhankelijkheid van de liefde en goedkeuring van de omgeving. Als je gedragsveranderingen wilt doorvoeren is chrysopraas hiervoor dus een uitermate geschikt hulpmiddel. Verbittering en teleurstelling worden vermindert door het dragen van deze steen. Hij stimuleert een positieve houding, acceptatie en vertrouwen in zowel jezelf dan in het grotere geheel. Hij helpt geluk, gezondheid en voorspoed te aanvaarden, laat inzien dat iedereen daar recht op heeft. De steen geeft een gevoel van geborgenheid en gaat onrust tegen. Hij vermindert slaapproblemen en nachtmerries, vooral kinderen hebben hier profijt van en hij vermindert claustrofobische gevoelens.
Fysiek werkt chrysopraas ontgiftend en ontslakkend door de leveractiviteit te stimuleren. Hij heeft een zeer heilzame werking bij huidaandoeningen, ogen en jicht. Vrouwen die vermindert vruchtbaar zijn door een infectie kunnen ook baat hebben bij het dragen van deze steen. In combinatie met rookkwarts helpt hij tegen schimmelinfecties.
Chrysopraas kan op alle manieren gereinigd worden.


 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss