Navigatie

Chrysopraas

Chrysopraas werkt sterk zuiverend, zowel lichamelijk als geestelijk. Hij laat op een vriendelijke manier zien wat je gedrag in het verleden gedaan heeft en wat de gevolgen hiervan zijn. Hij geeft hiermee persoonlijk inzicht en vermindert afhankelijkheid van de liefde en goedkeuring van de omgeving. Als je gedragsveranderingen wilt doorvoeren is chrysopraas hiervoor dus een uitermate geschikt hulpmiddel. Verbittering en teleurstelling worden vermindert door het dragen van deze steen. Hij stimuleert een positieve houding, acceptatie en vertrouwen in zowel jezelf dan in het grotere geheel. Hij helpt geluk, gezondheid en voorspoed te aanvaarden, laat inzien dat iedereen daar recht op heeft. De steen geeft een gevoel van geborgenheid en gaat onrust tegen. Hij vermindert slaapproblemen en nachtmerries, vooral kinderen hebben hier profijt van en hij vermindert claustrofobische gevoelens.
Fysiek werkt chrysopraas ontgiftend en ontslakkend door de leveractiviteit te stimuleren. Hij heeft een zeer heilzame werking bij huidaandoeningen, ogen en jicht. Vrouwen die vermindert vruchtbaar zijn door een infectie kunnen ook baat hebben bij het dragen van deze steen. In combinatie met rookkwarts helpt hij tegen schimmelinfecties.
Chrysopraas kan op alle manieren gereinigd worden.


 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 24-01-2020 - wat een leuke gezellige winkel met vriendelijk personeel wat aandacht...  lees meer
  • 18-01-2020 - Gisteren met mijn moeder geweest. Erg hartelijk ontvangst en een...  lees meer
  • 17-01-2020 - Lieve, Siepie’s (weet u naam niet☺️)
    Ik was gister met mijn...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel