Met vredesagaat worden ervaringen bewust verwerkt, wat het vermogen tot ‘zelf ordenen’ vereenvoudigt en versterkt.
Vredesagaat is voor innerlijke rust en vermindert agressieve gedachten of gedrag ten opzichte tegen de drager zelf of tegen anderen.
Deze witte Agaat wordt ook wel vredes Agaat genoemd.
Hij brengt de drager ontspanning, vrede en veiligheid door het bevorderen van rust, tolerantie en verdraagzaamheid.
Met vredesagaat worden ervaringen bewust verwerkt, wat het vermogen tot ‘zelf ordenen’ vereenvoudigt en versterkt. 
Vredesagaat is voor innerlijke rust en vermindert agressieve gedachten of gedrag ten opzichte tegen de drager zelf of tegen anderen.
Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken.
Witte agaat helpt om yin en yang te harmoniseren, de positieve en negatieve krachten die het Universum in stand houden.
Het is een vrouwelijke steen die bescherming biedt tijdens de zwangerschap en het aura van vrouwen versterkt.
Ze versterkt tevens de ogen en de hersenen, vermindert lichtgevoeligheid van de huid en reguleert hormonale onevenwichtigheden. 
De steen werkt kalmerend, rustig aan, maar geeft veel kracht en kan vele lagen verborgen informatie aan het licht brengen.
Het is tevens een aardende steen die krachtig reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt.
Witte agaat zorgt voor acceptatie en zelfvertrouwen, een betere concentratie en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Emotioneel overwint deze steen negativisme en verbittering van het hart.
Geneest innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen.
Spiritueel verhoogt agaat het bewustzijn en verbindt je met de eenheid van het leven. Agaat transformeert negatieve energieën. 
Goed voor de spijsvertering, de maag, ogen en de baarmoeder, reinigt het lymfstelsel en de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en helpt bij huidaandoeningen.

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss