Larvikiet Blauwe Parel Labradoriet

Larvikiet is een spirituele steen van magie en helpt de ziel te reizen door verschillende tijdslijnen, multi-dimensies en de shamanistische onderwereld.
Larvikiet stimuleert paranormale vermogens en vergemakkelijkt visionaire experimenten.
De steen helpt je achter situaties te zien.
Ook heel behulpzaam bij regressietherapie naar vorige levens.
De steen heeft een krachtige verbinding met Moeder Aarde waardoor je ziel en lichaam in harmonie blijven tijdens visionair werk of tijdens contact met niet geïncarneerde wezens.
Deze steen doorbreekt vloeken en weert negatieve energie.
In vroegere tijden werden in het noorden van Engeland grote keien van Larvikiet geplaats om binnendringers te weren.
De steen wordt heden nog steeds voor dit doeleinde gebruikt, het verwijdert aanhechtingen en entiteiten van de biomagnetische mantel van je lichaam.
Larvikiet is perfect voor iedereen die in contact wil komen met de natuur in al haar vormen, deze steen is nl verbonden met de water en aarde elementalen.
Het heeft een krachtige verbinding met het element water, vooral regen en stormen.
Tijdens weer-magie kun je met de steen regen aanroepen of gebieden die overstroomt zijn weer te laten drogen.
Door de verbinding met het water element helpt Larvikiet je om flexibel in het leven te staan en problemen te overwinnen. De steen ondersteunt emotionele heling omdat het je helpt de oorzaak van een ziekte te vinden.
Deze bijzondere steen helpt je het beste uit jezelf te halen, in je volledige kracht te gaan staan en je volledige potentieel te leven.
Draag de steen in je zak om de verlangens van jezelf en van anderen te leren zien.
Larvikiet helpt je tijdens leerprocessen of wanneer je met magie werkt, hij helpt je geest nieuwe informatie te verwerken en op te nemen en creëert een nieuw neutraal pad in je hersenen.
Larvikiet vitaliseert het fysieke lichaam, je voelt je weer jeugdig.
Energetisch ontgift het weefsel, cellen en de lymfe en het verlaagt de bloeddruk.
Het kalmeert en stabiliseert het zenuwstelsel.
Larvikiet kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss