Picasso jaspis is een aardende en beschermende steen die je helpt bij het vinden van de essentie van het leven. 
Hij maakt je actief en zorgt dat je met volharding je ideeën omzet in daden. 
Hij helpt je om minder angstig te zijn als het gaat om het oplossen van conflicten, maakt je weerbaarder en doorbreekt de negatieve gedachtepatronen.
Picasso jaspis helpt je om trouw te blijven aan jezelf en geeft moed, rust en troost. 
De steen helpt tegen depressie en heeft een heilzame werking bij ontstekingen, griep en verkoudheid. Hij bevordert de opname van calcium en heeft een positieve werking op de botten, de spijsvertering, de dikke darm en het bindweefsel. 
Hij versterkt het immuunsysteem en reguleert de bloedsomloop. 
Picasso jaspis wordt gebruikt bij meditatie, healing, massage en edelsteentherapie. 
Hij kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Picasso jaspis kan goed ingezet worden om jezelf wat kracht te geven wanneer je conflicten aangaat en je voor jezelf op wilt komen.
Picasso jaspis kan op alle manieren gereinigd worden.

 

Sorteer op
 • Duimstenen
  Duimstenen

  Duimstenen zijn platte stenen die goed in de hand liggen en makkelijk mee te nemen zijn in de broekzak. De naam duimsteen is eraan gegeven omdat in elke steen een ovaal deukje is geslepen waar je vanzelf je duim inlegt als je zo'n…

  € 7,50
 • Picasso jaspis human skull
  Picasso jaspis human skull

  Picasso jaspis human skull. U krijgt de skull van de foto.

  € 35,00
 • Picasso jaspis skullie
  Picasso jaspis skullie

  Picasso jaspis skulletje. U krijgt een skull van de foto.

  € 6,50
 • Picasso jaspis draak
  Picasso jaspis draak

  Picasso jaspis draak. U krijgt de draak van de foto.

  € 255,00
 • Picasso jaspis draak
  Picasso jaspis draak

  Picasso jaspis draak. U krijgt de draak van de foto.

  € 133,00

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss