Lava steen

Lava steen

Lava is gesteente in vloeibare vorm, nadat het magma het aardoppervlak of de zeebodem bereikt wordt het lava genoemd. Lavasteen heeft als kenmerk een poreuze structuur, deze poriën zijn ontstaan door gasvorming.
Omdat de steen een metamorfose heeft ondergaan helpt het bij transformatieprocessen en biedt het stevige steun bij levensproblemen.
Lavasteen laat iemand soepel stromen terwijl diegene toch geaard blijft.
Het laat ons beseffen dat we hulp krijgen om de ziel te polijsten. Er wordt gezegd dat deze steen een krachtige talisman is die geluk en bescherming brengt. Het is ook een krachtige helingssteen op alle niveaus.
Lava is nuttig voor het verkennen van je innerlijk zelf, het vergemakkelijkt emotionele onthechting, schenkt geestkracht en stabiliseert emoties en stemmingswisselingen. Het vergroot persoonlijke kracht en helpt je om onder druk veerkrachtiger te zijn. Hij helpt ook te herstellen van levensproblemen en alles in een positiever perspectief te zien. Ook zet de steen woede om, vooral als die op een zeer diep niveau wordt vastgehouden.
Deze steen laat ‘zweverige’ mensen aarden en verankert het fysieke lichaam in de aarde en de ziel in het fysieke lichaam.
De steen vermindert stress en handhaaft de structuur van het lichaam, brengt die zo nodig weer in lijn en geeft spierkracht en cohesie aan de motorische functies. Gebruik de steen overal waar spanning in het lichaam is, want het helpt je om op een diep niveau los te laten en overtollige energie af te voeren.
Hij helpt ook je energieniveau zo hoog mogelijk te brengen. Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend.
De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden.
Het activeren gebeurt op een rustige en weloverwogen manier.
Het is een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken. Ook versterkt Lavasteen de doelgerichtheid van de Ziel en verankert de geest in het lichaam.
Hij helpt je om de kern van een probleem te zien en helpt met het verwijderen van lading als deze loskomt.
Hij helpt je te zien wat je doel in dit leven is en leert je om bij je gevoel te komen en vanuit je hart te leven. Door het element vuur waaruit de steen geboren is, een vulkaan, brengt hij vurige passie op allerlei vlakken.
Lavasteen kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss