Lava steen

Lava is gesteente in vloeibare vorm, nadat het magma het aardoppervlak of de zeebodem bereikt wordt het lava genoemd. Lavasteen heeft als kenmerk een poreuze structuur, deze poriën zijn ontstaan door gasvorming.
Omdat de steen een metamorfose heeft ondergaan helpt het bij transformatieprocessen en bied het stevige steun bij levensproblemen.
Lavasteen laat iemand soepel stromen terwijl diegene toch geaard blijft.
Het laat ons beseffen dat we hulp krijgen om de ziel te polijsten. Er wordt gezegd dat deze steen een krachtige talisman is die geluk en bescherming brengt. Het is ook een krachtige helingssteen op alle niveaus.
Lava is nuttig voor het verkennen van je innerlijk zelf, het vergemakkelijkt emotionele onthechting, schenkt geestkracht en stabiliseert emoties en stemmingswisselingen. Het vergroot persoonlijke kracht en helpt je om onder druk veerkrachtiger te zijn. Hij helpt ook te herstellen van levensproblemen en alles in een positiever perspectief te zien. Ook zet de steen woede om, vooral als die op een zeer diep niveau wordt vastgehouden.
Deze steen laat ‘zweverige’ mensen aarden en verankert het fysieke lichaam in de aarde en de ziel in het fysieke lichaam.
De steen vermindert stress en handhaaft de structuur van het lichaam, brengt die zo nodig weer in lijn en geeft spierkracht en cohesie aan de motorische functies. Gebruik de steen overal waar spanning in het lichaam is, want het helpt je om op een diep niveau los te laten en overtollige energie af te voeren.
Hij helpt ook je energieniveau zo hoog mogelijk te brengen. Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend.
De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden.
Het activeren gebeurt op een rustige en weloverwogen manier.
Het is een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken. Ook versterkt Lavasteen de doelgerichtheid van de Ziel en verankert de geest in het lichaam.
Hij helpt je om de kern van een probleem te zien en helpt met het verwijderen van lading als deze loskomt.
Hij helpt je te zien wat je doel in dit leven is en leert je om bij je gevoel te komen en vanuit je hart te leven. Door het element vuur waaruit de steen geboren is, een vulkaan, brengt hij vurige passie op allerlei vlakken.
Lavasteen kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss