Robijn in Kyaniet

Robijn in Kyaniet bevat zowel de eigenschappen van robijn als van blauwe kyaniet, wat hem heel fascinerend maakt.
Hij wordt in Zuid India gevonden.
Robijn in Kyaniet is een perfecte steen die voor een toename van levenskracht, moed, passie en fysieke kracht zorgt, terwijl hij tegelijkertijd je intuïtie stimuleert, je bewustzijn en je psychische vermogens verhoogd.
Hij helpt je helder te dromen en wijs de weg op je spirituele pad.
Dit kristal helpt hoge, spirituele energieën in het fysieke lichaam te aarden.
Hij helpt sprirituele energieën te integreren in het leven van alle dag en leert ons dat er geen scheiding tussen deze twee werelden is.
Hij leert ons dat het onze opdracht is om alle dimensies en ervaringen in onszelf tot een eenheid te brengen.
Robijn geeft wijsheid, inzicht en een eigen mening.
Deze steen van overvloed helpt je om rijkdom en hartstocht in stand te houden.
Hij versterkt de eigenwaarde en hij laat zien en voelen wat goed en niet goed is.
Bij stress of nare situaties helpt hij je bij jezelf te blijven. Hij brengt je hart in verbinding met je hoofd, brengt het voelen en denken dichter bij elkaar, zodat je orde op zaken kunt stellen.
Je kunt dan afscheid nemen van het verleden zonder rancune en verdriet.
Hij geeft kracht en energie om te leven, schept evenwicht, maar kan prikkelbare of overgevoelige mensen te veel stimuleren.
Deze steen is een krachtig schild tegen psychische aanvallen en het stelen van je hartenergie.
Hij bevordert positieve dromen en duidelijke visualisaties en stimuleert de pijnappelklier.
Hij maakt een einde aan woede of negatieve energie, hij helpt deze te transformeren.
Hij moedigt een positieve houding aan en verscherpt je bewustzijn en verbetert je concentratie.
Hij voedt de hartstocht, wakkert enthousiasme aan en trekt seksuele activiteit aan.
In fysiek opzicht overwint hij uitputting en lethargie en schenkt hij potentie en kracht, maar tevens kalmeert hij hyperactiviteit. Hij ontgift het lichaam, het bloed en de lymfe, goed bij koorts en besmettelijke ziekten en een trage bloedstroom. Weldadig voor het hart en de bloedsomloop.
Hij stimuleert de nieren, bijnieren, voortplantingsorganen en de milt. Hij werkt goed op het gehele verteringssysteem. Hij reinigt de lever en darmen en helpt bij galaanvallen.
Omdat deze steen je zo goed aardt, is hij heel goed bij misselijkheid of wagenziekte.
Ook goed bij diabetes en fantoompijn. Ook bij allerlei soorten huiduitslag, zoals een koortslip, zweren, wratten, jeugdpuistjes, acne of eczeem.
Kyaniet (blauw) stimuleert paranormale vermogens en de intuïtie en legt een verbinding met gidsen. Uitstekend voor afstemming en meditatie. Helpt karmische processen te accepteren. Helpt bij het vervullen van uw roeping.
Dit kristal verbindt u met uw gidsen, wekt mededogen en bevordert spirituele rijping. Het aardt spirituele vibraties. Stimuleert healende dromen en reinigt meridianen, de chakra’s en lijn je DNA weer uit met de oorspronkelijke blauwdruk. Hij herstelt Qi en heft blokkades en angsten op. Vermindert frustratie, stress en woede. Opent het keelchakra en moedigt aan de waarheid te spreken en is goed bij stress, pijn, schildklier, keel, hersenen, bloeddruk, infecties en overgewicht.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss