Apachetranen

Apachetranen ofwel rookobsidiaan is een mildere vorm van de zwarte obsidiaan. Hij reinigt en trekt alle negatieve energie naar zich toe en neemt deze op. Goede beschermer tegen negatieve energie uit je lichaam, je omgeving, van straling, wateraders, elektrosmog, beschermt  tegen psychische aanvallen en vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden. Hij zorgt ervoor dat je goed geaard bent en hij geeft (zelf)inzicht, bevordert hij persoonlijke ontwikkeling en helpt zodoende met het opruimen van ballast uit het verleden. Hij brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen, ervaringen of emoties naar boven. De steen werkt dan als een spiegel zodat je kan ontdekken wie je werkelijk bent, hij zal ook de minder goede kanten van je onder de aandacht brengen. Apachetraan vermindert blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. Hij bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.
Fysiek heeft apachetraan een pijnstillende en krampopheffende werking. Hij stimuleert de spijsvertering, verbetert de doorbloeding en ontgift. Bij chronisch koude handen en voeten kan de steen verwarmend werken. Hij versterkt het immuunsysteem en heeft een positief effect bij dyslexie, duizeligheid en haaruitval. Verbetert de opname van vitamine C en D en werkt goed bij spierkrampen.
Apachetraan kan op alle manieren gereinigd worden. Zijn sterk absorberende vermogen maakt wel dat hij vaak gereinigd moet worden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-03-2020 - Bij de bestelling op tu date gehouden, wat al vertrouwen...  lees meer
  • 10-03-2020 - Hoi Simone,

    Dank je wel voor de goede levering van mijn...  lees meer
  • 06-03-2020 - Simone bedankt voor de fijne cursus werken met edelstenen, ...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel