Auraliet

De basis mineralen zijn amethist, citrien, groene kwarts, rookkwarts, cacoxeniet en op de top hematiet. Dit zijn de voor het oog zichtbare mineralen. Ook zouden er nog meer mineralen componenten in zitten, zoals lepidicrociet, goethiet, magnetiet, pyriet, rutiel en anderen, sommige microscopisch klein.
Als je auraliet op het kruinchakra houdt, stroomt de energie in de hersenen en worden zowel het 3e oog- als het kruinchakra geactiveerd.
Het kristal geeft in het hoofd een gevoel van vrede en rust en laat je het Nu ervaren.
Tijdens mediteren met Auraliet kun je in de diepte van je wezen schouwen terwijl je geest en emotionele lichaam rustig en kalm zijn en het vloeibare kristallichaam wordt afgestemd op zijn goddelijke blauwdruk.
Wanneer je een kristal op de kruin houdt en een tweede op het hart, dan ontstaat er een krachtige verbinding tussen deze twee, waardoor je bewuster vanuit je hart gaat leven.
Auraliet stimuleert een hoger bewustzijn en telepathische verbinding met je gidsen en beschermengelen, terwijl hij je tegelijkertijd met zijn aardende werking in het Nu houdt.
Hij geeft een directe verbinding met wat in de spirituele literatuur “het magische Nu” genoemd wordt.
Hij verbindt je met je hogere zelf en helpt je je leven te leven naar je hoogst doel.
Auraliet kan een proces van innerlijke zuivering op gang brengen voor hen die de zegeningen van dit kristal willen ontvangen. Hij doorbreekt patronen, verlicht zorgen en angsten en maakt oordeel loos.
Het kristal geeft je een gevoel alsof je gedragen wordt naar een hoger niveau getild wordt, zodat je het leven vanuit een nieuw perspectief ziet, vol nieuwe hoop en optimisme, ontdaan van sluiers en illusies.
In het Nu en in verbinding met je hogere zelf. Een ander effect van auraliet is een toename van je intuïtie en een afname van lichamelijke problemen, ook wordt de kundalini geactiveerd.
Paranormale begaafdheid, heldere dromen en contact met Engelen worden ook door dit kristal geactiveerd.
Als een steen van de goddelijke blauwdruk is Auraliet uitstekend geschikt als healings instrument.
Je kunt hem op elk gebied van het lichaam gebruiken en daar zal hij weer balans of heling brengen zoals de oorspronkelijke blauwdruk is.
Auraliet herinnert het lichaam op cellulair niveau aan zijn perfecte staat.
Auraliet helpt ook de ziel te helen, door inzicht te geven in karmische patronen van vorige levens.
Hij moedigt aan om ieder moment te ervaren met een positief gevoel.
Auraliet kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss