Amazoniet

Amazoniet brengt balans en is een sterke beschermer tegen negatieve energie, elektromagnetische straling en de schadelijke invloeden van milieuvervuiling en wateraders e.d.
Daarnaast werkt de steen kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Het versterkt de vrije wil, vermindert slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt. Amazoniet geeft je inzicht in wat woorden voor gevolgen kunnen hebben en hoe hiermee om te gaan. Tevens zet hij het spreekwoord ‘Geen woorden maar daden’ extra kracht bij.
Mannelijke en vrouwelijke energie komen in balans alsmede de gehele persoonlijkheid. Mensen met het syndroom van down en kinderen met ADHD hebben veel baat bij het dragen van amazoniet. De steen is hier dan een grote rust en balans brenger.
Fysiek kan amazoniet helpen tandbederf en calciumgebrek te verminderen.
Het heeft een ontspannende werking en vermindert kramp. Versterkt de zenuwen en helpt bij hersenaandoeningen. Brengt balans in het vegetatieve zenuwstelsel en de innerlijke organen.
Amazoniet kan beter  niet met water gereinigd worden. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss