Amazoniet

Amazoniet brengt balans en is een sterke beschermer tegen negatieve energie, elektromagnetische straling en de schadelijke invloeden van milieuvervuiling en wateraders e.d.
Daarnaast werkt de steen kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Het versterkt de vrije wil, vermindert slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt. Amazoniet geeft je inzicht in wat woorden voor gevolgen kunnen hebben en hoe hiermee om te gaan. Tevens zet hij het spreekwoord ‘Geen woorden maar daden’ extra kracht bij.
Mannelijke en vrouwelijke energie komen in balans alsmede de gehele persoonlijkheid. Mensen met het syndroom van down en kinderen met ADHD hebben veel baat bij het dragen van amazoniet. De steen is hier dan een grote rust en balans brenger.
Fysiek kan amazoniet helpen tandbederf en calciumgebrek te verminderen.
Het heeft een ontspannende werking en vermindert kramp. Versterkt de zenuwen en helpt bij hersenaandoeningen. Brengt balans in het vegetatieve zenuwstelsel en de innerlijke organen.
Amazoniet kan beter  niet met water gereinigd worden. 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-03-2020 - Bij de bestelling op tu date gehouden, wat al vertrouwen...  lees meer
  • 10-03-2020 - Hoi Simone,

    Dank je wel voor de goede levering van mijn...  lees meer
  • 06-03-2020 - Simone bedankt voor de fijne cursus werken met edelstenen, ...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel