Tijgeroog

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het groter geheel. Hij combineert de energie van de aarde en de zon en helpt zo zowel te aarden alsmede het leven positiever te bekijken. Hij beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en in anderen. Tijgeroog helpt afstand te nemen, het overzicht bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke tijden geeft de steen kracht, moed en vertrouwen en helpt bij innerlijke conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid.
Fysiek werkt tijgeroog pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid en gaat hyperventilatie tegen. Heeft een positieve invloed op verkoudheid, ogen, keel en geslachtsorganen. De steen reguleert de bijnieren en zwakt astma-aanvallen af. Hij ontkrampt bij spanningen. Mensen met een persoonlijkheidsstoornis of een depressie kunnen veel baat  hebben bij het dragen van een tijgeroog.
Let wel, tijgeroog geeft energie en zet aan tot activiteit, daarom is het niet raadzaam om hem ’s nachts bij je te dragen.
Tijgeroog kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss