Valkenoog

Valkenoog werkt sterk stress verminderend en kalmerend. 
Hij remt de energiestroom en vermindert daarmee ook nervositeit, beven, overmatige hormoonproductie en hyperactiviteit, ook op seksueel gebied. 
De steen doorbreekt pessimisme, een slachtofferhouding en beperkende gedrag- en denkpatronen. 
Geeft inzicht in je levenspad en in complexe situaties waardoor hij een steun kan zijn bij het nemen van beslissingen. 
Op spiritueel vlak werkt valkenoog aardend en bevordert hij helderziendheid. 
Fysiek vertraagd valkenoog de stofwisseling, remt hij overmatige seksuele drang en heeft hij een positief effect op ademhalingsproblemen. 
Ook kan het gezichtsvermogen verbeteren door het dragen van deze steen. 
Hij heeft tevens een gunstig effect op de bloedvaten, darmen en benen. Omdat valkenoog een remmende werking heeft op de energiestroom in het lichaam is het niet verstandig hem langer dan een week bij je te dragen! 
Valkenoog kan op alle manieren gereinigd worden echter bevat de steen veel ijzer dus als je kiest om met water te reinigen droog hem dan goed, anders gaat hij roesten.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss