Navigatie

Watermeloen toermalijn

Watermeloen toermalijn werkt net dan alle andere toermalijnsoorten aardend, beschermend en reinigend. Heeft een positieve werking op mensen en dieren maar ook planten en bomen. Hij zorgt voor een natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei.
De watermeloen toermalijn werkt sterker in op het hart dan de andere toermalijnsoorten.
Hij zet negatieve emoties en pijn om in positieve gevoelens en gedachten. Angst, stress, boosheid en verdriet maken plaats voor liefde, optimisme, geduld en compassie. Hierdoor is de steen zeer geschikt om depressie, trauma of angststoornissen te ondersteunen. 
De steen genereert als het ware een energetisch veld van liefde en mededogen dat op alle nivos heelt, hij maakt een diepe krachtige energiestroom in je los van speelsheid, vrijheid, warme liefde, hartstocht en vreugde. Deze stroom sleurt je mee om weer lachend in het leven te staan, het aan te gaan en je beschermende muren en oppassers te laten vallen. Je kunt je weer verbinden!
Fysiek heeft watermeloen toermalijn een positieve werking op de zenuwen en zenuwaandoeningen zoals MS en verlammingsverschijnselen, hij werkt ontkrampend en ontspannend waardoor hij bij MS verlichting biedt. Daarnaast werkt hij door zijn positieve werking ook goed bij stressgerelateerde klachten.
Watermeloen toermalijn kan op alle manieren gereinigd worden. Alleen oppassen met zonlicht, de steen kan hiervan verkleuren.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 24-01-2020 - wat een leuke gezellige winkel met vriendelijk personeel wat aandacht...  lees meer
  • 18-01-2020 - Gisteren met mijn moeder geweest. Erg hartelijk ontvangst en een...  lees meer
  • 17-01-2020 - Lieve, Siepie’s (weet u naam niet☺️)
    Ik was gister met mijn...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel