Watermeloen toermalijn

Watermeloen toermalijn werkt net dan alle andere toermalijnsoorten aardend, beschermend en reinigend. Heeft een positieve werking op mensen en dieren maar ook planten en bomen. Hij zorgt voor een natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei.
De watermeloen toermalijn werkt sterker in op het hart dan de andere toermalijnsoorten.
Hij zet negatieve emoties en pijn om in positieve gevoelens en gedachten. Angst, stress, boosheid en verdriet maken plaats voor liefde, optimisme, geduld en compassie. Hierdoor is de steen zeer geschikt om depressie, trauma of angststoornissen te ondersteunen. 
De steen genereert als het ware een energetisch veld van liefde en mededogen dat op alle nivos heelt, hij maakt een diepe krachtige energiestroom in je los van speelsheid, vrijheid, warme liefde, hartstocht en vreugde. Deze stroom sleurt je mee om weer lachend in het leven te staan, het aan te gaan en je beschermende muren en oppassers te laten vallen. Je kunt je weer verbinden!
Fysiek heeft watermeloen toermalijn een positieve werking op de zenuwen en zenuwaandoeningen zoals MS en verlammingsverschijnselen, hij werkt ontkrampend en ontspannend waardoor hij bij MS verlichting biedt. Daarnaast werkt hij door zijn positieve werking ook goed bij stressgerelateerde klachten.
Watermeloen toermalijn kan op alle manieren gereinigd worden. Alleen oppassen met zonlicht, de steen kan hiervan verkleuren.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss