Labradoriet

Labradoriet is een zeer beschermende en mystieke steen die het bewustzijn verhoogt en ongewenste energieën van de aura af buigt en projecties van anderen verwijdert, ook denkvormen die in de aura vastzitten.
De steen helpt bij het in balans komen en laat verborgen talenten zien. Hij laat zien dat gevoeligheid ook een nog niet benut talent kan zijn. Bij veranderingen geeft labradoriet kracht en volharding. Toch kan hij in het geval van driftkoppen kalmeren en harmoniseren.
Hij vergroot de intuïtie, het derde oog en het zelfvertrouwen. Onderdrukte gevoelens kunnen naar boven komen. Teleurstellingen uit het verleden worden door deze steen opgeheven.
De grote verscheidenheid van het kleurenpallet van de labradoriet dat je ziet zodra je hem in het licht houdt, staat voor de vele verschillende niveaus waarop de labardoriet zijn werk doet. De steen zoekt zelf de blokkade in het lichaam op en geeft balans.
Labradoriet is rijk aan calcium waardoor hij goed te gebruiken is bij botontkalking, breuken en groeistoornissen. Hij verlaagt tevens de hoge bloeddruk. Door het aanwezige aluminium en silicium zorgt hij voor een goed huidherstel, en geeft de steen de nieren, lever en pancreas voldoende energie.
Oververmoeidheid en prikkelbaarheid worden vermindert door deze prachtige steen, tevens kan hij helpen reumatische klachten te verminderen.
De steen begint direct met zijn werking maar het is verstandig om hem langere tijd te dragen zodat hij zijn werk ook goed kan doen. Vooral als je hem wilt gebruiken om energielekkage te voorkomen is het het beste om hem over je kleding te dragen zodat hij zichtbaar is.
Labradoriet kan op alle manieren gereinigd worden. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss