Labradoriet

Labradoriet is een zeer beschermende en mystieke steen die het bewustzijn verhoogt en ongewenste energieën van de aura af buigt en projecties van anderen verwijdert, ook denkvormen die in de aura vastzitten.
De steen helpt bij het in balans komen en laat verborgen talenten zien. Hij laat zien dat gevoeligheid ook een nog niet benut talent kan zijn. Bij veranderingen geeft labradoriet kracht en volharding. Toch kan hij in het geval van driftkoppen kalmeren en harmoniseren.
Hij vergroot de intuïtie, het derde oog en het zelfvertrouwen. Onderdrukte gevoelens kunnen naar boven komen. Teleurstellingen uit het verleden worden door deze steen opgeheven.
De grote verscheidenheid van het kleurenpallet van de labradoriet dat je ziet zodra je hem in het licht houdt, staat voor de vele verschillende niveaus waarop de labardoriet zijn werk doet. De steen zoekt zelf de blokkade in het lichaam op en geeft balans.
Labradoriet is rijk aan calcium waardoor hij goed te gebruiken is bij botontkalking, breuken en groeistoornissen. Hij verlaagt tevens de hoge bloeddruk. Door het aanwezige aluminium en silicium zorgt hij voor een goed huidherstel, en geeft de steen de nieren, lever en pancreas voldoende energie.
Oververmoeidheid en prikkelbaarheid worden vermindert door deze prachtige steen, tevens kan hij helpen reumatische klachten te verminderen.
De steen begint direct met zijn werking maar het is verstandig om hem langere tijd te dragen zodat hij zijn werk ook goed kan doen. Vooral als je hem wilt gebruiken om energielekkage te voorkomen is het het beste om hem over je kleding te dragen zodat hij zichtbaar is.
Labradoriet kan op alle manieren gereinigd worden. 

per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 108 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 9

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss