Andes opaal roze

Roze andesopaal wat uit Peru afkomstig is helpt je bij het loslaten van beklemmende ideeën, hij zorgt dat je soepel op situaties reageert, hij brengt je visie en je hart samen.
Andesopaal werkt sterk op het emotionele gebied, zeer goed bij familiekarma wat vaak klachten van de waterhuishouding en de lymfen geeft.
Hij schoont de emotionele laag, maar maakt ook connectie met je geestelijk hart en derde oog.
Roze andesopaal is zeer behulpzaam bij heling van jezelf en anderen, de zachte Engelenenergie heelt oude stukjes en brengt er zachte liefde voor in de plaats.
Deze hele hoge fijne trillingen zorgen dat je meer begrip en acceptatie krijgt.
Het heelt heel diepe oude stukken en pijnen en verbindt je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de eenheid was, het brengt deze eenheidsenergie in heel je wezen terug.
Het is als een warme liefdesdeken om je heen waarbij alle kou en verdriet en eenzaamheid opgelost wordt.
Dit kristal opent met zachtheid je hart en helpt je jezelf lief te hebben en te accepteren zoals je bent.
Het helpt je om je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurt.
Andesopaal Roze versterkt de botten en spierstelsel, ook bij krampen.
Goed voor onrustige baby’s die schokkende bewegingen maken of ADHD-achtig gedrag vertonen.
Goed bij stotteren, leert je te uiten.
Bevordert ook het zwanger worden, zorgt voor een betere vochtafdrijving en ondersteunt bij het afvallen.
Ook bij maag_ en darmkrampen en slechthorendheid en oorsuizen.
Bij ontstoken of geïrriteerde ogen is het goed om met het elixer van deze steen te deppen. Alleen een waterelixer gebruiken, niet die met alcohol.
Roze andesopaal kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss