Robijn in zoïsiet

Robijn in zoïsiet is een spirituele en vitaliserende steen. De zoisiet verzacht de eigenschappen van de robijn. Hij versterkt een gevoel van individualiteit en ook verbondenheid. Hierdoor zal het gemakkelijker worden om in een groep bij jezelf te blijven. Hij helpt je een eigen weg te vinden en je niet langer aan te passen aan anderen als dat niet gewenst is. De steen bevordert de creativiteit en stimuleert spirituele groei en wijsheid. Zoisiet heeft de eigenschap negatieve energie en gedragingen om te zetten in positieve. Onderdrukte gevoelens worden naar boven gebracht zodat ze verwerkt kunnen worden.
Fysiek werkt robijn in zoisiet vitaliserend, daarom een goede steen om te dragen na ziektes. Voor man en vrouw beschermt de steen de geslachtsorganen en vruchtbaarheid welke hierdoor wordt vergroot. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd en celgroei gestimuleerd.
Robijn in zoisiet is een traag werkende steen en dient langere tijd gedragen te worden voor een optimaal resultaat.
Robijn in zoisiet kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss