Gele jaspis

Gele Jaspis werkt beschermend en aardend. De gele jaspis is de zachtst werkende jaspissoort en werkt vooral op fysiek nivo. Hij verbetert het uithoudingsvermogen en vermindert spanning in het lichaam. Helpt doelen waar te maken en ideeën om te zetten in actie.
Maakt strijdlustig, daadkrachtig en vastberaden om ergens vol voor te gaan.
Hij helpt voor jezelf op te komen, maakt weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Gele jaspis maakt oprecht, eerlijk en hulpvaardig. Hij zorgt voor balans in het lichaam. De steen beschermt tegen straling en negatieve invloeden doordat hij negatieve energie absorbeert.
Gele jaspis vermindert spanning in het lichaam, brengt rust.
Fysiek heeft deze steen een positieve invloed op het immuunsysteem, de maag, lever, alvleesklier en darmen. Kinderen die erg onhandig lijken worden geholpen door het dragen van een Gele jaspis.
Ook biedt hij bescherming tijdens het reizen en kunnen kinderen met hyperactiviteit een stuk rustiger worden door deze zonnige steen.
Gele Jaspis kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss