Chalcedoon

Chalcedoon komt in meerdere kleuren voor maar de meest voorkomende en gebruikte is de blauwe chalcedoon welke in staat is de goede eigenschappen van een persoon te versterken.
Hij heeft een sterke invloed op de communicatie, zowel op het vermogen te luisteren als op welbespraaktheid, goed kunnen uiten, diplomatie en taalvermogen. Daarnaast maakt de steen ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert hij de saamhorigheid in een groep. Hij geeft zelfinzicht en vertrouwen waarmee hij weerstanden doorbreekt en leert makkelijker veranderingen te accepteren. Heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert het op momenten van stress. Goed bij examens dus! /
Fysiek werkt chalcedoon zijn voornaamste werking rondom de keelchakra. Klachten rondom het gehele ademhalingssysteem worden vermindert door de chalcedoon. Ook de stembanden worden versterkt door het dragen van een chalcedoon. Ook op het immuunsysteem, lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding, vochtophoping en diabetes heeft de steen een positief effect.
Het moedergevoel wordt versterkt en hij stimuleert de melkproductie bij borstvoeding.
Chalcedoon kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss