Chalcedoon

Chalcedoon komt in meerdere kleuren voor maar de meest voorkomende en gebruikte is de blauwe chalcedoon welke in staat is de goede eigenschappen van een persoon te versterken.
Hij heeft een sterke invloed op de communicatie, zowel op het vermogen te luisteren als op welbespraaktheid, goed kunnen uiten, diplomatie en taalvermogen. Daarnaast maakt de steen ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert hij de saamhorigheid in een groep. Hij geeft zelfinzicht en vertrouwen waarmee hij weerstanden doorbreekt en leert makkelijker veranderingen te accepteren. Heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert het op momenten van stress. Goed bij examens dus! /
Fysiek werkt chalcedoon zijn voornaamste werking rondom de keelchakra. Klachten rondom het gehele ademhalingssysteem worden vermindert door de chalcedoon. Ook de stembanden worden versterkt door het dragen van een chalcedoon. Ook op het immuunsysteem, lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding, vochtophoping en diabetes heeft de steen een positief effect.
Het moedergevoel wordt versterkt en hij stimuleert de melkproductie bij borstvoeding.
Chalcedoon kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 22-02-2020 - Dank voor de snelle levering van de prachtige edelstenen. Met...  lees meer
  • 22-02-2020 - Dag Simone,
    Wat fijn dat de edelstenen er zijn en...  lees meer
  • 18-02-2020 - Een ontzettend mooie grote winkel! Ik keek mijn ogen uit...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel