Bumblebee Jaspis is nog niet heel lang geleden ontdekt bij Mount Papandayan op West Java.
Dit is één van de hoogste vulkanen van Indonesië.
Deze steen is een krachtige combinatie van een aantal stenen waaronder Zwavel, Orpiment en zwarte Agaat of Jaspis en Kwarts.
Bumblebee Jaspis vertegenwoordigt de Wijze Vrouw, de oude priesteres die kennis en wijsheid in zich draagt.
Deze vrouwen werden geëerd in de gemeenschap waarin ze leefden.
Met deze steen komen vrouwen de in de menopauze zijn weer in hun kracht en leren ze dat ze hun plaats in de maatschappij verdienen.
Voor mannen die een midlifecrisis hebben stimuleert deze steen een nieuwe start te maken. De steen geeft kracht en ondersteunt in tijden van veranderingen, bij stress en helpt problemen te overwinnen.
Bumblebee maakt je gedachten helder en helpt je vooruit te plannen, maar tegelijkertijd maakt hij je flexibel om mee te gaan met de omstandigheden van het leven die nodig zijn voor de groei van je ziel.
Hij resoneert sterk met het 2e en 3e chakra, geeft deze veel energie en geeft inspiratie en helpt je creatief te manifesteren.
Ook verwijdert de steen daar blokkades en helpt je te realiseren wat je nog heel graag wilt doen en wat je voelt, wat je roeping is. Bumblebee Jaspis helpt je om je dromen te realiseren. Bumblebee nodigt je uit om totaal eerlijk naar jezelf te zijn.
Dit is ook een steen van avontuur, hij stimuleert je mentaal zodat je op het juiste moment kunt handelen, hij activeert positieve neuronen zodat je meer bewust wordt van je instincten, van je ingevingen.
Bumblebee Jaspis geeft moed, maakt assertief, geeft uithoudingsvermogen en concentratie.
Bumblebee Jaspis vertegenwoordigt ook de overwinning van bijen, omdat ze eigenlijk aerodynamisch gezien helemaal niet zouden kunnen vliegen.
Bumblebee Jaspis ondersteunt de bijenvolken van de aarde die met uitsterven bedreigd zijn.
Bumblebee Jaspis helpt gevoelens van haat, wrok en jaloezie te overwinnen en vult je hart met plezier en liefde.
Ook reinigt hij je energetisch en is goed voor darmen, lever en nieren, emotioneel helpt hij bij angsten en besluiteloosheid.
Elixer alleen op indirecte manier maken, is net als Malachiet giftig om te drinken.
Een hanger niet op de huid dragen of een knuffelsteen lang in je hand houden. Dit ivm de zwavel die in de steen zit.
Deze steen kan niet met water gereinigd worden. 

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss