Rhodo Calciet

Deze bijzondere Calciet heeft een diep roze kleur die lijkt op Rhodochrosiet vandaar dat de Mexicanen hem liefdevol Rhodo Calciet noemen.
De hoogfrequente vibratie komt vol liefde direct en diep in je hart binnen, waardoor deze zich kan openen en je fysieke en emotionele lichamen zich met liefde kunnen vullen.
Rhodo Calciet helpt je om in onvoorwaardelijke liefde te leven, niet alleen naar anderen, maar ook om van jezelf te houden en jezelf te vergeven.
Te leven met een open hart en in de wetenschap dat alles geheeld kan worden.
Rhodo Calciet geeft zelfvertrouwen, brengt harmonie en helpt je om vol vreugde en plezier te leven.
Deze steen geeft rust bij stress en vermoeidheid en helpt boosheid, schuldgevoel en jaloezie te helen.
Rhodo Calciet is verbonden met de roze straal die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Quan Yin.
Het balanceert de emotionele lichamen en zorgt ervoor dat je handelt vanuit de waarheid van je hart.
Tevens heelt het geblokkeerde chakra’s en zorgt het ervoor dat deze zich vol openen. Hierdoor zal je zelfvertrouwen ervaren.
De steen helpt je persoonlijke beperkingen te overwinnen, zodat je voor je hoogste goed zult gaan.
Rhodo Calciet helpt emotionele trauma’s uit dit of een vorig leven op te lossen en verheldert voorouderlijke emotionele patronen.
Deze liefdevolle steen is uitstekend voor alle vormen van emotionele heling en zorgt voor compassie en een liefdevolle uitstraling naar anderen.
Kinderen voelen zich heel fijn bij deze steen die ook een goede band tussen moeder en kind aanmoedigt.
Rhodo Calciet helpt een harmonieuze omgeving te creëren en helpt je om bewust in het Nu te leven en om in alle situaties de humor te zien.
Deze liefdevolle steen helpt je verborgen oorzaken van huidige beperkende situaties te ontdekken, vooral als je deze zelf gecreëerd hebt.
Rhodo Calciet vermindert zelfbeperking en helpt negatieve overtuigingen te transformeren.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss