Azuriet

Azuriet is een sterk inzichtgevende en geneeskrachtige steen. Hij reinigt en stimuleert het derde oog en stimuleert hiermee psychische en intuïtieve ontwikkeling en inzichten. Hij opent je innerlijke oog zodat je allerlei verbanden en mogelijkheden kunt ontdekken. Hij helpt bij angsten en fobieën, stress en verdriet. Hij helpt je eerlijker te zijn, zowel tegenover jezelf als tegenover anderen. Hij helpt te praten over onderdrukte emoties en zaken. Laat de betrekkelijkheid zien van emoties als somberheid en depressies. De steen maakt leergierig en nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar zit. Helpt je controle te krijgen over zaken waar je invloed op hebt. Helpt focussen en verbetert het geheugen.
Fysiek stimuleert het koper in azuriet het lichaam bepaalde enzymen aan te maken waardoor zenuwen en hersenen beter gaan functioneren. Hij ondersteunt de schildklier bij de afgifte van hormonen wat een effect heeft op de spijsvertering, het groeiproces en de calciumhuishouding. Azuriet heeft een sterke geneeskrachtige werking en positief effect op de keel, tanden, nieren, galblaas, lever, milt, botten en huid. 
Azuriet kan niet met water worden gereinigd.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss