Navigatie

Azuriet

Azuriet is een sterk inzichtgevende en geneeskrachtige steen. Hij reinigt en stimuleert het derde oog en stimuleert hiermee psychische en intuïtieve ontwikkeling en inzichten. Hij opent je innerlijke oog zodat je allerlei verbanden en mogelijkheden kunt ontdekken. Hij helpt bij angsten en fobieën, stress en verdriet. Hij helpt je eerlijker te zijn, zowel tegenover jezelf als tegenover anderen. Hij helpt te praten over onderdrukte emoties en zaken. Laat de betrekkelijkheid zien van emoties als somberheid en depressies. De steen maakt leergierig en nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar zit. Helpt je controle te krijgen over zaken waar je invloed op hebt. Helpt focussen en verbetert het geheugen.
Fysiek stimuleert het koper in azuriet het lichaam bepaalde enzymen aan te maken waardoor zenuwen en hersenen beter gaan functioneren. Hij ondersteunt de schildklier bij de afgifte van hormonen wat een effect heeft op de spijsvertering, het groeiproces en de calciumhuishouding. Azuriet heeft een sterke geneeskrachtige werking en positief effect op de keel, tanden, nieren, galblaas, lever, milt, botten en huid. 
Azuriet kan niet met water worden gereinigd.

Sorteer op
  • Azuriet hanger
    Azuriet hanger

    Azuriet hanger. U krijgt een hanger uit voorraad.

    € 8,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 09-11-2019 - Succes met de nieuwe uitdaging, gaat je zeker lukken. lees meer
  • 16-10-2019 - Bedankt voor de mooie steen en het kadootje erg leuk...  lees meer
  • 07-09-2019 - Bedankt voor de snelle levering en prachtige stenen , heel...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2019 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel